Srpska Lejdi Gaga: Ovo je devojka koja izgovara čuvenu rečenicu: „Cobi, jesi li ti radio traku?”

01.03.2021

20:51 >> 20:58

0

Autor: D. Božović

Jelena Nikolić je poznata blogerka, a već dugi niz godina se zabavlja sa Slobodanom Veljkovićem Cobijem

Srpska Lejdi Gaga: Ovo je devojka koja izgovara čuvenu rečenicu: „Cobi, jesi li ti radio traku?”
Copyright Printscreen Instagram/cobeliks

Mnogi od vas su se pitali ko stoji iz čuvene rečenice: „Cobi, jesi li ti radio traku?” Reper i miljenik mlađe populacije Slobodan Veljković Cobi, svaku svoju pesmu potpisuje upravo tim rečima, a njih izgovara njegova nežnija polovina Jelena Nikolić.

Cobi je godinama unazad u srećnoj vezi sa Jelenom Nikolić koja je na društvenim mrežama poznata kao Cobeliks. Ono što je takođe interesantno jeste da je Cobi dobio takvo umetničko ime baš zbog nje.

Ona je bila Cobe i pre nego što smo se upoznali – izjavio je Cobi i objasnio da je upravo Jelenin glas onaj koji čujemo na početku svake pesme koju on potpisuje.

– To je neka priča sa mojom devojkom. Hteo sam da stavim „votermark”. To i preko rade svi koji žele da im se čuje ime, da ostanu upamćeni. Ona je blejala gajbi i ja sam bio u fazonu daj molim te kaži nešto da bi mogao da stavim na svoje bitove. Ona mi je poslala bukvalno dvadeset klipova – ispričao je Cobi svojevremeno i objasnio da je potom iz njih isekao sve što mu treba i spojio ih u jednu upečatljivu rečenicu.

Printscreen Instagram/cobeliks

Jelena je veoma aktivna na društvenim mrežama, jedna je od poznatih srpskih blogerki i radi kao Inspicijent Pozorišta na Terazijama. Ono što je takođe evidentno jeste da svojim izgledom i te kako podseća na Lejdi Gagu, sa kojom je često i porede.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike