Tinejdžerka od TikToka zarađuje više nego svetske zvezde: Kraljice Instagrama mogu samo da maštaju o njenom broju pratilaca

03.12.2020 | 19:52 >> 19:05

Autor: Vladimir Tanacković

Nova društvena mreža ju je proslavila i donela joj milione

Copyright Printscreen Instagram

Društvena mreža TikTok postala je veoma popularna u poslednjih nekoliko meseci i u Srbiji, a veliki broj domaćih i stranih ličnosti otvorio je profil na njoj. Bez obzira na to što ovu platformu koriste mnoge zvezde, njih je popularnošću uspela da nadmaši jedna „obična” devojka.

Radi se o tinejdžerki Čarli Damelio (16), koja na TikToku ima više od 100 miliona pratilaca, to jest dva puta više od Vila Smita (50 miliona), tri puta više od Dvejna Džonsona (33 miliona) i čak četiri puta više od Selene Gomez (25 miliona), dok je čak pet puta uspešnija od najmlađe milijarderke na svetu Kajli Džener i pevačice Arijane Grande, koje su sa preko 200 miliona pratilaca na tronu Instragrama, dok na TikToku imaju samo po 20 miliona.

Mlada tiktokerka je veliki broj pratilaca sakupila veoma brzo, za godinu i po dana, pošto je nalog na ovoj društvenoj mreži otvorila u maju 2019.

@charlidamelio♬ OHFR? – Rico Nasty

Osim nje, na društvenim platformama zarađuju i članovi njene porodice. Njena sestra se sa 92 miliona pregleda na Jutjubu pojavila i na „Billboard’s Emerging Artists” listi, a Čarli sa njom vodi i podkast, dok im roditelji imaju naloge na Instagramu, Tviteru i TikToku pod nazivom „D’Amelio Family”.

Čarli je do sada od TikToka zaradila više od 4 miliona dolara uprkos tome što njen profil nema posebno originalan sadržaj, a zahvaljujući njenim nastupima na ovoj mreži, porodica Damelio uspela je da kupi vilu u Kaliforniji, pa ona ima punu podršku da nastavi da radi na svom virtuelnom imidžu.

PROČITAJTE JOŠ:

Kajli Džener pokazala unutrašnjost privatnog aviona: Sve je u beloj koži, a poseduje čak i personalizovane salvete (FOTO)

Hju Grant otkrio koju koleginicu posebno voli!

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam