Mirka Vasiljević o glasinama da joj je Vujadin neveran: Dok ne vidim svojim očima, neću se opterećivati

03.03.2021

15:35 >> 17:26

0

Autor: D. Božović

Glumica ističe da veruje svom partneru kome je podarila troje dece i već godinama savršeno funkcionišu

Mirka Vasiljević o glasinama da joj je Vujadin neveran: Dok ne vidim svojim očima, neću se opterećivati
Mirka Vasiljević ATAImages/Stefan Tomašević

Glumica Mirka Vasiljević i njen emotivni partner Vujadin Savić još uvek nisu obavili venčanje i zavetovali se na večnu ljubav, ali to u njhovoj situaciji nije bitno. Oni već godinama žive zajedno i iz njihove ljubavi rodili su se sinovi Andrej i Mihajlo i ćerka Andrijana, a planiraju i četvrto dete.

Mirka neretko govori o velikoj ljubavi i povezanosti koju ima sa Vujadinom, te kako kaže, ni ne pomišlja o tome da bi je on prevario, a i ako to učini, glumica ističe da je on taj koji je na gubitku.

– Ne strepim da će me Vujadin prevariti. Ne volim da živim u strahu, to razara čoveka. Oboje smo poznate ličnosti, pa i da se desi tako nešto – sve bi izašlo na videlo. Džaba nam i brak i troje dece ako nemamo uzajamno poverenje. Dokle god ne vidim svojim očima, neću se opterećivati. Vujadin će biti na gubitku ako me prevari, a ne ja, jer se sve vreme dajem maksimalno – priča glumica.

M. M./ATAImages

– Odlučila sam da rano postanem majka i da Vujadin bude otac moje dece jer želim da s njim provedem ceo život i umrem sa njim! Sazrevali smo zajedno, doživljavali uspone i padove u karijeri… Naučili smo da se sporazumevamo pogledom i bez veze je da ovoliko ulaganje u našu vezu jednog dana padne u vodu. Nadam se da se nećemo nikada rastati – ispričala je Mirka i priznala da će se venčanje obaviti po srpskim običajima, baš po želji Savića.

– Rekao mi je da sam preterala koliko sam izmišljala razloge da se ne venčamo, ali to će se sigurno desiti, i to u najskorijoj budućnosti. Vujadin nije u fazonu da sa kumovima odemo kod matičara i da se venčamo. On hoće da to bude prava srpska svadba, sa svim običajima i muzikom. Hoćemo da prisustvuju naše bake i deke, ali i mnogobrojna rodbina i prijatelji iz Srbije i inostranstva – ispričala je Mirka za Hit Informer.

Pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti