Ženi se Knez! Nakon devet godina zabavljanja, pevač i njegova izabranica žele venčanje u Parizu

03.03.2021

16:55 >> 16:17

0

Autor: D. Božović

Kneževiću je ovo drugi brak, a zbog ljubavi koju oseća prema Tatjani rešen je da joj je zavetuje na večnu ljubav

Ženi se Knez! Nakon devet godina zabavljanja, pevač i njegova izabranica žele venčanje u Parizu
Copyright M. M./ATAImages

Pevač Nenad Knežević Knez je okončao brak sa prvom suprugom Ninom i već devet godina uživa u ljubavi sa Tatjanom Tat sa kojom želi da provede ostatak života i da njihovu vezu kruniše bračnom zajednicom.

– Petog maja biće devet godina kako smo zajedno, vreme prolazi meteorskom brzinom. I dalje nam je predivno, uživamo u svakom zajedničkom danu, srećni smo i zaljubljeni – rekao je Knez i otkrio kakvo venčanje priželjkuje:

– Naša veza svakako napreduje, a papir bi taj napredak samo ozvaničio, što nam je sekundarna stvar. Venčanje će biti održano, a voleli bismo da u organizaciji te ceremonije budemo originalni i da to bude nešto što ćemo pamtiti. Sam čin ne vidimo kao nešto što mora da se odradi, već zaista hoćemo da mu se posvetimo – rekao je pevač.

Iako je venčanje samo papir kojim će ozvaničiti njihovu ljubav, Tatjana i Knez žele da im taj dan bude za pamćenje, te im je želja da izgovore sudbonosno da u Parizu, gradu ljubavi.

– Prioritet nam je da se venčamo u Parizu, gde bismo napravili građansko venčanje, ali pandemija nas je malo poremetila. Takođe, osuđivali su nas u nekim medijima jer su tu namereu protumačili kao bahatu. Želja nam je da to organizujemo za nas i naše prijatelje, a to što želimo da gosti uživaju kako dolikuje, naša je stvar. Mi smo hednosti i umemo da dočekamo i ispratimo svoje goste – rekla je pevačeva izabranica Tatjana za Story.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike