Ulogu Džen u „Momcima koje sam volela" tumači glumica srpskog porekla: Ima 26 godina, a gledali ste je i u „Riverdejlu"! (FOTO)

04.03.2021

09:46 >> 09:26

0

Njeni roditelji su iz Srbije, dok je ona rođena u Vankuveru, odakle i gradi blistavu karijeru

Ulogu Džen u „Momcima koje sam volela" tumači glumica srpskog porekla: Ima 26 godina, a gledali ste je i u „Riverdejlu"! (FOTO)
Copyright Emilija Baranac Profimedia

Mlada glumica Emilija Baranac stekla je veliku popularnost u ulozi Džen u filmovima „To all the boys…” („To all the boys I’ve loved before” iz 2018, „To all the boys: P.S. I still love you” iz 2020, a zatim i poslednjem „To all the boys: Always and forever, Lara Jean” iz 2021. godine). Ona je glavnoj junakinji Lari Džin (Lana Kondor) u detinjstvu bila najbolja drugarica, da bi im se odnos kasnije drastično promenio. Ipak, u nastavku uspevaju da pronađu zajednički jezik i nastave svoje drugarstvo iz minulih dana.

Emilija Baranac Profimedia

Osim u ovom filmu, veliku pažnju javnosti privukla je igrajući u ostvarenjima kao što su „Supernatural”, „Riverdale”, „There’s someone inside your house”… Rođena je u Vankuveru, odakle i gradi blistavu karijeru od 2010. godine, a prema podacima iz njene biografije, roditelji su joj iz Srbije. Četvrtog avgusta ove godine napuniće 27 godina.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike