Sanja Marinković proslavila rođendan, a jedna osoba je nedostajala za njenu sreću: Očekivanja su uzrok malih razočaranja

04.03.2021

19:59 >> 19:30

0

Voditeljka je u intervjuu za 24sedam otkrila da je dobila bezbroj poruka kojima se oduševila, a iznenađenje koje je dobila tačno u ponoć će joj sigurno bit

Sanja Marinković proslavila rođendan, a jedna osoba je nedostajala za njenu sreću: Očekivanja su uzrok malih razočaranja
ATAImages/ Antonio Ahel

Voditeljka i autorka emisije „Magazin In” Sanja Marinković nedavno je proslavila svoj 47. rođendan, a tačno u ponoć na njenu adresu su pokucale njene tri najbolje drugarice sa tortom i svećicama. U intervjuu za 24sedam govori o porukama, iznenađenjima koja su joj ulepšala divan dan, pa otkrila da li postoji osoba koja joj nije čestitala, a da se nadala baš toj rođendanskoj poruci.

– Mala vam je ova stranica na portalu za sve želje i čestitke koje su mi stigle putem sms poruka, društvenih mreža i kao najdivnije uspomene pisane na čestitkama koje su krasile brojne poklone od meni dragih ljudi koji mi čine zivot lepšim i smislenijim – priča Sanja i dodaje:

– Kada vam neko zazvoni u ponoć na vrata najmanje očekujete tri drugarice u pidžamama sa šampanjcem, cvećem, tortom i svećicama. Biće to jedna od najlepših i najemotivnijih uspomena u mom spomenaru sreće.

Podsetimo, dugogodišnje prijateljstvo Sanje Marinković i Vesne Dedić je okončano, međutim glavni razlog zbog kojeg se više ne druže nije poznat javnosti. Na pitanje da li je postoji neko čiju je čestitku očekivala, a da je nije dobila ona je odgovorila da su sve bitne osobe u njenom životu, na neki način bile kraj nje, osim jedne.

– Očekivanja su najčešćee uzrok malih razočaranja zato sam ja naučila da nikada ništa ne očekujem od drugih već samo od sebe. Svi koje sam volela i želela da budu sa mnom u mislima, porukama, uz poglede, zagrljaje i duhovite opaske na račun dame koja se trudi da dostojanstveno gazi svoju 47. godinu su bili tu, osim na žalost jedne, a to je moj tata. Tu prazninu na žalost niko nikada neće moći da ispuni. Inače sam se oduvek trudila da godine punom životom, a ne obrnuto i verujem da je to najlepši recept za srećniji život – rekla je Sanja Marinković za 24sedam.

Pročitajte još

Inače, ekipa našeg portala kontaktirala je i Vesnu Dedić povodom Sanjinog rođendana kako bismo je saznali da li joj je poslala poruku ili joj kupila poklon, ali za odgovor na to pitanje smo bili uskraćeni.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam