Tu je za sve, ali treba da se izborim sama! Tifina ćerka krenula očevim stopama: Na licu mu piše da li valja to što radim!

05.03.2021

11:40 >> 11:45

0

Sara Vojičić u svet muzike ušla je, ni manje ni više, nego kao pevačica gotik metal sastava

Tu je za sve, ali treba da se izborim sama! Tifina ćerka krenula očevim stopama: Na licu mu piše da li valja to što radim!
Copyright Mladen Vojičić Tifa ATAImages/Antonio Ahel

Ćerka čuvenog Mladena Vojičića Tife, Sara, krenula je očevim stopama i to kao pevačica gotik metal benda. Inače, još u detinjstvu je išla u muzičku školu i imala visoke ambicije. Svirala je violinu i to je baš volela, ali je „pevanje ipak presudilo”.

– Nikad nisam htela da oca preterano uplićem u svoju muzičku karijeru, da se eksponiram preko njegovog imena. Rekao mi je da je uvek tu za sve što mi treba, ali da treba da se izborim sama. Slažem se s tim, mada u poslednje vreme često sednemo uveče, popričamo o tome šta smo radili, dokle smo stigli i imam njegovu podršku – priča Sara, prenosi „Avaz”: Sve što snimim, pustim njemu da čuje, jer mi najviše znače njegov i mamin komentar. Na njihovim licima odmah vidim valja li ili ne ono što uradim.

Štp se tiče saveta, poznati tata joj je pre svega uvek govorio da ono što radi – radi srcem.

– Da sve radim srcem. Ako se bavite muzikom, radite to iz srca ili nemojte raditi nikako. Uvek mi to govori. Drugi savet je da se od ovakve muzike teško može živeti u našoj zemlji i uvek me savetuje da pokušavam da se bavim sa što više stvari koje bih mogla iskoristiti, jer nikad ne znam šta će me u životu čekati. Slažem se s tim. Dosta sam slična ocu, jer sam veliki emotivac, razumemo se, na istim smo talasnim dužinama.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike