Mlađi joj ne bi smetao! Sanja Marinković: Muškarcima ne brojim godine!

06.03.2021

14:41 >> 14:42

0

Voditeljka je otišla u provod sa rugaricama, ali je usput odgovarala na pitanja pratilaca na Instagramu

Mlađi joj ne bi smetao! Sanja Marinković: Muškarcima ne brojim godine!
Sanja Marinković, ATAImages/ Antonio Ahel

Sanja Marinković ovaj vikend provodi mladalački, u ženskom društvu sa svojim nabližim drugaricama.

Voditeljka je otputovala na vikend u okolinu Beograda, a izabrale su luksuzni hotel u čijim čarima uživaju. Da je raspoloženje na nivou, govori i vesela atmosfera koja je nastala još u automobilu. Jedna od njenih drugarica poručila je putem Sanjinog Instagrama da joj je uzela mobilni telefon, te da pratioci mogu da postavljaju i škakljiva pitanja na koja ona dosad nije odgovarala. Osim o tome kako se neguje, gde su se uputile i šta će sve raditi, jednog voditeljkinog pratioca interesovalo je šta misli o mlađim muškarcima, čijim je odgovorom iznenadila sve. Ona kao da je indirektno poručila da joj možda ne bi škodio neki mlađi tip.

– Da ti kažem, ja nikad nisam bila žena svojih godina, tako da ja muškarcima godine ne brojim – poručila je Marinkovićeva veselo dok je vozila. Kasnije na svojim sotrijima, ona je objavila snimke iz saune, šetnje po šumi i iz restorana, gde se vidi da se prepustila svim uživanjima sa drugaricama.

Instagram printscreen

Podsetimo, Sanja je početkom ove godine otkrila da se razvela od Aleksandra Uhrina, s kojim ima sina Strahinju.

Instagram printscreen

– Mi smo se zvanično rastali pre nekoliko meseci, ali smo se emotivno razišli pre jedno dve ili tri godine, u smislu da smo mi shvatili da će biti kraj. Nismo želeli da se rastanemo dok sve ne posložimo da Strahinja bude srećan. Išli smo zajedno kod psihologa i odlučila sam da će me neko stručan voditi kroz taj proces. Bilo je tu stresnih trenutaka između Alkesandra i mene, ništa nije bilo glatko i lako, pogotovo jer sam ja od onih žena koja voli ljubav, a ne vezu i verovala sam da će to biti za ceo život. Međutim, poenta takvog rastanka bila je da se to posloži da bude što bezbolnije za Strahinju, iako za nas dvoje nije bilo – rekla je Marinkovićeva.

pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti