Kim Kardašijan tačno zna kroz kakvu je torturu prošla Britni: Ni prema meni nisu imali milosti!

06.03.2021 | 07:31 >> 23:16

Autor: Milica Gudžulić

Kada je odgledala Framing Britney Spears imala je snažan osećaj empatije prema pop zvezdi

Copyright Kim Kardašijan Profimedia

Kim Kardašijan, nakon odgledanog dokumentarca „Framing Britney Spears” otvorila je dušu pa istakla kako ima snažan osećaj empatije prema pop princezi, a zatim se prisetila i lične drame, kroz koju je prolazila kada je nosila prvo dete, ćerku Nort Vest.

– Konačno sam pogledala dokumentarac o Britni Spirs ove nedelje i mogu vam reći da i te kako saosećam – počela je u okviru svojih Instagram storija: Mediji su u njenom životu odigrali veliku ulogu, što je svakako ostavilo izvesne traume, koje mogu da slome i najhrabrije. Bez obzira na to koliko neko delovao javnosti kao „otvorena knjiga”, niko ne zaslužuje takav tretman, niti osudu, zarad zabave – pisala je.

Copyright Britni Spirs Profimedia

– Kada se osvrnem na dešavanja iz mog života, sećam se tačno kada sam se osećala ovoliko loše. Bila sam trudna s Nort i imala preeklampsiju, od čega sam često bila mnogo naduta. Mnogo sam se ugojila, porodila se šest nedelja ranije i preplakala svaki dan zbog telesnih promena, ali samo zbog svakodnevnog upoređivanja s drugima i toga „kako zdrava trudnica treba da izgleda”, a ne kao kit. Sve te fotografije po medijima činile su me veoma nesigurnom, pitala sam se da li ću se ikada vratiti u normalu. Nedeljno bi me izvrgavali ruglu, da su moje nesigurnosti postale i bolne. Mesecima nisam želela da izađem iz kuće. To me je slomilo. Srećom, uspela sam da prevaziđem te frustracije pa i da motivišem sebe, kako bih došla do tačke na kojoj stojim danas. Ali, lagala bih kada bih rekla da me to mentalno nije izazvalo. Ovo delim sa svima vama u nadi da će onaj koji reši da tako napada, možda razmisliti i odlučiti se za drugačiji pristup. Pokažite malo brige, razumite osobu o kojoj govorite. Nikad se stvarno ne zna šta nekoga muči, šta se dešava iza zatvorenih vrata. Iz ličnog iskustva, prema ljudima je uvek bolje jednostavno biti drag – zaključila je Kardašijanova.

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam