Kejti Peri i Orlando Blum uslikani na Havajima! Pevačica ima višak kilograma, ali i široki osmeh dok drži bebu! (FOTO)

07.03.2021

10:52 >> 10:53

0

Bračni par je uživao na plaži sa svojom naslednicom, koju nisu ispuštali iz naručja, što se vidi i na paparco fotografijama

Kejti Peri i Orlando Blum uslikani na Havajima! Pevačica ima višak kilograma, ali i široki osmeh dok drži bebu! (FOTO)
Copyright Profimedia

Kejti Peri porodila se u avgustu prošle godine i na svet donela devojčicu, kojoj su ona i njen suprug Orlando Blum dali ime Dejzi Dav, a s kojom trenutno uživaju na godišnjem odmoru na Havajima.

Bračni par je uslikan tokom boravka na plaži gde su bili sa prijateljima, a po fotografijama se može reći da su se potpuno prepustili uživanju sa svojom mezimicom, koju ne ispuštaju iz naručja. Malena Dejzi bila je doterana za plažu, te su joj stavili roze šeširić.

Profimedia

Ono što su svi jedva čekali da vide, jeste kako poznata mama izgleda nekoliko meseci nakon porođaja. Kako deluje, osim što za sad još ima poneki kilogram viška, ona deluje srećno u porodičnom okruženju.

Profimedia

Ćerku su na smenu nosili glumac, a zatim i Kejti. Dok se Perijeva kupala, o bebi je brinuo tata, a zatim su ih paparaci uslikali i kako se pakuju da idu s plaže, gde su sa sobom zbog bebe poneli brojne potrebštine. Kada je zabava bila gotova, Orlando je stavio Dejzi u kengur, te su nasmejani otišli dalje.

Profimedia

Podsetimo, pevačica i njen izabranik krili su da je pevačica u drugom stanju. Tek kada je objavila pesmu „Never Worn White“ i spot, pred kraj videa se otkrio njen trudnički stomak.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike