Šerifovićeva stupila u kontakt sa Korejcima koji su njenu „Molitvu" izveli na srpskom: Sarađivaćemo! (VIDEO)

07.03.2021

14:14

0

Pevačica priznaje da su je mlade zvezde oduševile i planira da sa njima uradi novu verziju pobedničke pesme

Šerifovićeva stupila u kontakt sa Korejcima koji su njenu „Molitvu" izveli na srpskom: Sarađivaćemo! (VIDEO)
Copyright Phantom Singer Youtube screenshot

Pobednička evrovizijska pesma „Molitva”, kojom je Marija Šerifović proslavila Srbiju 2007. godine, još uvek je aktuelna, a nedavno je čak otpevana na korejskom takmičenju „Phantom Singer”.

Nastup mladih Korejaca oduševio je žiri, a ono što je najzanimljivije, jeste da su „Molitvu” izveli na srpskom jeziku. Ova pesma postala je pravi hit pre 14 godina i tada je nakon „Evrovizije” pevana na nekoliko jezika, ali je sada prvi put u Južnoj Koreji izvedena na srpskom.

Marija Šerifović Antonio Ahel/ATAImages

Bez obzira na to što su je ovi mladi izvođači malo drugačije otpevali, to je oduševilo jedinu srpsku evrovizijsku pobednicu, koja je odmah najavila i saradnju sa njima.

– Malo je reći da sam oduševljena kako su to oni izveli i to na čistom srpskom jeziku. Oni su velike zvezde u Južnoj Koreji i sinoć smo se dopisivali i epilog svega je međunarodna saradnja (smeh). Čim se situacija u svetu malo stabilizuje, snimićemo zajedno novu verziju „Molitve” – poručila je Šrifovićeva za „Blic”, koja se trenutno nalazi u Americi, ali očigledno pomno prati svetska dešavanja na muzičkoj sceni.

Phantom Singer Youtube screenshot

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike