Ilićeva „Pisma ljubavi" otišla '70. u ruke Nede Ukraden: Trebalo je češće da se viđamo, ali nismo imali vremena

07.03.2021

18:41 >> 18:32

0

Potresena pevačica prisetila se saradnje sa Sanjom, koji je za nju uradio veliki hit za muzički festival MESAM

Ilićeva „Pisma ljubavi" otišla '70. u ruke Nede Ukraden: Trebalo je češće da se viđamo, ali nismo imali vremena
Copyright Neda Ukraden ATAImages/Antonio Ahel

Tužna Neda Ukraden, zbog smrti Aleksandra Sanje Ilića, pisetila se saradnje s njim, te izjavivši saučešće porodici otkrila i koliko ga je poštovala kao i čoveka i saradnika.

– Stvarno veliki gubitak za sve nas, a pre svega muzičku scenu. Mene je veoma pogodila vest. Potresena sam, nisam čak ni znala da je bio zaražen koronavirusom, a ovim putem želim da porodici, njegovom sinu Andreju i supruzi Tatjani izrazim saučešće – rekla je Neda za „Nova.rs”, pa nastavila: Stvarno je bio sjajan autor. Sanja i ja smo sarađivali tokom sedamdesetih godina, kada mi je uradio sjajnu pesmu „Pisma ljubavi” za muzički festival MESAM. Za tu pesmu smo uradili i divan spot u Sarajevu, stvarno smo divno sarađivali. Do saradnje je došlo na obostranu inicijativu. Ja sam tada bila veoma popularna i on je želeo da mi uradi pesmu.

Ono za čim žali je što nisu imali vemena i češće da se višaju, pa urade još nešto udruženim snagama.

– Trebalo je češće da se viđamo i uradimo još nešto, to je bilo u planu, ali nažalost nismo imali vremena od previše obaveza. Šta da kažem, stvarno sam ostala u šoku. Toliko mojih divnih kolega je preminulo poslednjih meseci, ne znam više kome i gde da pošaljem telegram saučešća.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike