Dado Topić o saradnji sa Sanjom Ilić Balkanikom: Sudbina umetnika je takva da ih njihova dela nadžive

08.03.2021

16:09 >> 17:37

0

Autor: D. Božović

Muzičar je istakao da mu je smrt kolege teško pala, ali da mu je velika čast što je imao priliku da sarađuje sa njim

Dado Topić o saradnji sa Sanjom Ilić Balkanikom: Sudbina umetnika je takva da ih njihova dela nadžive
Copyright Stefan Tomasevic/ATAImages

Muzičar Dado Topić ostao je zatečen nakon saznanja da je njegov kolega i saradnik Sanja Ilić Balkanika preminuo. On je istakao da je tužna scena što nas velike zvezde napuštaju, a potom se osvrnuo na njihovu saradnju.

Dado je istakao da je imao čast da napiše nekoliko pesama za Sanju i da je to veliki „poklon” za njegovu karijeru.

– Malo zastrašujuće, neočekivano da takvi umetnici umiru. Naprosto obeshrabri vas takva vest i zateče vas, to je neočekivano, navikli smo da živimo dinamičan život i sad to tako čoveka malo zbuni, kako se to desilo Sanji. Bog je uradio neki čudan posao, te stvari moramo da prihvatimo. Sanja je u mom životu označio mnogo lepih trenutaka, svojom željom da za neke od tih pesama ja napišem tekst. Uvek je poslao kasetu i rekao mi da napišem nešto lepo. Ja sam imao tu sreću i napisao nekoliko pesama i to nas vezuje. Pesma „Princeza”, bio je to uspeh Slađane Milošević i mene. Mi nismo otišli na Evroviziju, ali smo dobili slavu i ta pesma je postala popularna zahvaljujući Sanji. Znam šta je sve uradio i kome je pomogao, imali smo divnog čoveka, gospodina, koji je stvarao pesme. Faliće nam Sanja. Sudbina umetnika je takva da ih njihova dela nadžive, pa će on dugo biti sa nama – rekao je Dado i dodao:

Dado Topić ATAImages/Antonio Ahel

– On je verovao puno u tu pesmu, meni je rago što nije otišao u Njujork. Ovako je sve to njegovo blago, ostalo kod naše kuće. Nije velika greška što je ostao ovde sa svima nama – rekao je Dado u emisiji „Puls Srbije”.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike