Oštre kritike na Oprin račun, posle velikog intervjua sa Megan i Harijem: Još uvek nisi naučila da to ne treba da radiš?

08.03.2021

20:29 >> 19:05

0

Dok su je jedni hvalili zbog toga kako je vodila razgovor, drugi su je isprozivali da i dalje ne zna da se ponaša

Oštre kritike na Oprin račun, posle velikog intervjua sa Megan i Harijem: Još uvek nisi naučila da to ne treba da radiš?
Copyright Opra Vinfri Profimedia

Opri Vinfri bila je velika čast da intervjuiše Megan Markl i princa Harija, po prvi put nakon njihovog odlaska iz Britanije. Dugi i iskreni razgovor najavljivan je na sva zvona i nema ko ga nije čekao 7. marta, međutim, voditljka nije baš svima uspela da udovolji. Pored brojnih reči hvale, stigle su i – prve kritike na njen račun.

Pročitajte još:

Naime, pojedini tamošnji korisnici Tvitera „vagali su” o tome da li ona „ne zna da se ponaša” i posle toliko godina u poslu, tera Megan da nešto izjavi ili naprosto samo prekida svoje goste i tako pokazuje svoju nekulturu.

– Opra mora da prestane da ih prekida kada govore o nečemu ovako sočnom – nastala je drama na Tviteru.

– Zašto stalno prekidaš Megan? Toliko si godina u poslu i još uvek nisi naučila da se pristojno ponašaš i da ne radiš to – slagali su se komentari.

Twitter screenshot

Twitter screenshot

– Intervju je stvarno interesantan, ali ne znam da li to opra upravlja njihovim izjavama i pravi ih, trajući Megan da kaže ono što ona želi ili je naprosto samo prekida zarad prekidanja? – pitali su se.

Megan Markl, Opra Vinfri i princ Hari Profimedia

Opra Vinfri Profimedia

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike