Voditeljka dala otkaz „Grandu” i tamo se više ne vraća: Dostigla sam svoj maksimum

08.03.2021

21:31 >> 21:57

0

Bojana Lazić je osam godina radila za Grand” televiziju, te je otkrila da li joj je direktor ove medijske kuće uputio poziv da se vrati na staro mesto

Voditeljka dala otkaz „Grandu” i tamo se više ne vraća: Dostigla sam svoj maksimum
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka emisije „Premijera – Vikend specijal”, Bojana Lazić bila je gošća u najnovijem izdanju „Blic poligrafa” gde je odgovarala na pitanja koja se tiču njenog kako njenog privatnog, poslovnog, tako i ljubavnog života.

Bojana je osam godina provela na „Grand” televiziji, a potom je prešla da radi za „Pink”. Sada je voditeljka otkrila da li ju je Saša Popović zvao da se vrati na staro mesto i da li bi ona uopšte prihvatila takvu ponudu.

– Ne, mislim da sam tamo dostigla maksimum i ne bih se vratila – rekla je voditeljka, a odgovor je bio tačan odgovor.

Jedno od pitanja na koje je Lazićeva dala tačan odgovor ticalo se njenih emocija, a sve je zanimalo da li je voditeljka dolazila u situaciju da zbog određenog problema plače po dva sata.

Printscreen Instagram/bojanalazic00

– Da , takva sam žena, emotivna. Naučena sam da svoje emocije pokažem.

S obzirom na to da je bila udata za glumca i voditelja Žarka Lazića i da su se razveli, Bojana otkriva da je teško podnela razvod, ali da je sada najsrećnija žena na svetu i da svakodnevno ima udvarače.

– Da, ali trenutno sam najsrećnija žena na svetu, srećna sam razvedena žena – ispričala je Bojana, a njen odgovor je označen kao tačan.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike