Milić Vukašinović se raduje proslavi 71. rođendana: Moja Su će da mi napravi omiljenu tortu!

09.03.2021

06:31 >> 06:34

0

Roker, poznat i po upečatljivom imidžu, tradicionalno će upriličiti intimno slavlje kod kuće, u društvu supruge

Milić Vukašinović se raduje proslavi 71. rođendana: Moja Su će da mi napravi omiljenu tortu!
Copyright Milić Vukašinović ATAImages/G. A.

Milić Vukašinović rođen je 9. marta 1950. godine u Beogradu. Danas proslavlja 71. rođendan – kod kuće, u društvu 24godine mlađe supruge Suzane, kojoj tepa Su. Par se upoznato preko „Fejsbuka” i dugo su se dopisivali pre nego što su uplovili u romansu, a roker je za nju izjavio kako je jedina sa kojom je u potpunosti uspeo da se poklopi. Danas, ona će mu, otkriva Milić za 24sedam, kao i po običaju pripremiti omiljeni slatkiš i zajedno će obeležiti dan u kućnoj atmosferi.

– Kao i svake godine, slaviću sa svojom suprugom Suzanom. Fino i kod kuće proslavićemo moj rođendan. Ona će da mi napravi omiljenu tortu – rekao nam je roker pred proslavu.

Inače, Suzana iza sebe ima sedamnaestogodišnji brak i dvoje dece. Njegov prvi brak sa Verom trajao je 30 godina, dok je sa nevenčanom suprugom Planinkom Ninom Rajković ostao punih 13. Gubitak ćerke iz prvog braka, Maje Avdibegović, roker je veoma teško podneo.

Pročitajte još:

Milić Vukašinović još nije bio ni bluzu punoletstva kada je započeo muzičku karijeru, a nešto pred 30. već je bio postao „Doktor za rokenrol” – zbog pesme koju je otpevao 1978. i koja je postala njegova lična karta. Do tada, bio je osnovo „Plave dijamante”, sam naučio da svira bubnjeve pa svirao u „Čičci”, u Italiji bio u triu „Mića, Goran i Zoran” sa Bregom i Redžićem… Osim što je snimao sa „Indeksima”, 1976. bio je zamenio bubnjara „Bijelog dugmeta” i tako postao član jedne od najpopularnijih grupa bivše Juge. Sa „Vatrenim poljupcem” snimio je devet studijskih i pet solo albuma! Pored turbulentnog poslovnog, vodio je i takav privatni život, a ostao je veran i dan-danas neobičnim odevnim komebinacijama koje podrazumevaju šešire.

Takođe, zarađivao je i tako što je pisao pesme za narodne pevače. Primera radi – on je autor „Sećaš li se, Sanja” Tome Zdravkovića, kao i „Crne kose”, „Voljena sam, voljela”, „Tražio si sve”, „Sanjam”, „Voljeni moj” Hanke Paldum.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike