Zaslužio je dostojanstven ispraćaj: Brat pokojnog Sanje Ilića otkrio na koji način će biti sahranjen čuveni kompozitor

09.03.2021

09:17 >> 09:03

0

Autor: D. Božović

Porodica velikog muzičara je slomljena od bola, a Dragan Ilić je ispričao da će se sahrana obaviti u najužem krugu porodice

Zaslužio je dostojanstven ispraćaj: Brat pokojnog Sanje Ilića otkrio na koji način će biti sahranjen čuveni kompozitor
Copyright Antonio Ahel/ATAimages

Frontmen grupe „Balkanika” Aleksandar Sanja Ilić preminuo je 7. marta u 70. godini, a ovom vešću je ostala zatečena njegova porodica, prijatelji, saradnici. Brat velikog muzičara, Dragan Ilić potpuno je slomljen zbog svega što se desilo, te ističe da je od šoka pod lekovima za smirenje i da ne može da isprati sve formalnosti koje se tiču sahrane.

– Nisam sposoban da govorim o njemu. Još uvek sam u stanju šoka i na lekovima sam za smirenje… Sve se desilo iznenada i na brzinu – rekao nam je drhtavim glasom rođeni brat Sanje Ilića, Dragan i dodao:

– Ne stižem ni da sredim svoje misli zbog svih formalnosti i obaveza oko sahrane. Imam veliki dug prema bratu, a nažalost, zbog pandemije koronavirusa ne mogu da ga ispratim na način na koji on to zaslužuje. Sahranićemo ga u krugu porodice zbog epidemioloških mera, iako je on zaslužio veliki i dostojanstveni ispraćaj – rekao je kompozitor i muzičar „Generacije 5“, Dragan Ilić.

Iako sve zanima kada će se obaviti ispraćaj na večni počinak kako bi uputili poslednji pozdrav velikom muzičaru, brat Sanje Ilića još uvek ne zna detalje o tome i sve su prepustili agenciji.

– Mi smo sve to prepustili agenciji koja se time bavi, ali su nam rekli da je navala velika i da svaki dan, nažalost, ljudi umiru od koronavirusa. Još uvek ne znamo kada ćemo ga sahraniti – izjavio je brat preminulog muzičara.

Aleksandar Sanja Ilić ATAImages/Antonio Ahel

– Razumite da prolazim kroz najteži period u životu, da nisam u stanju da sredim svoje misli, niti sam u stanju da u ovom trenutku govorim o svom bratu. Sve je veoma sveže i boli, uprkos lekovima koje pijem. Ništa mi ne pomaže – rekao je za kraj Dragan Ilić za „Alo“.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike