Supruga Sanje Ilića se oprostila od muzičara emotivnim rečima: Hvala ti za divne trenutke koji će uvek imati mesto u mom srcu (FOTO)

09.03.2021

13:16 >> 15:29

0

Autor: D. Božović

Tatjana Karajanov je skrhana zbog smrti svog muža, a putem Instagrama mu je uputila poslednji pozdrav objavivši fotografiju iz srećnih dana

Supruga Sanje Ilića se oprostila od muzičara emotivnim rečima: Hvala ti za divne trenutke koji će uvek imati mesto u mom srcu (FOTO)
Copyright Antonio Ahel/ATAImages.

U nedelju 7. marta napustio nas je Aleksandar Sanja Ilić, frotmen grupe Balkanika, a ova vest je zatekla njegovu porodicu. Supruga velikog muzičara Tatjana Karajanov, smogla je snagu, te se oglasila se javno prvi put nakon smrti muža.

Muzičarova supruga je želela isprati Sanju na večni počinak uz emotivne reči, te je na društvenoj mreži Instagram objavila njihovu zajedničku fotografiju iz lepih i srećnih dana.

– Dragi Sanjice, hvala ti za ljubav, za sve što sam naučila od tebe, za sve što sam naučila o sebi, za sve divne trenutke koji će uvek imati mesto u mome srcu. Neka su anđeli sa tobom – napisala je Sanjina supruga, uz njihovu zajedničku fotografiju.

Podsetimo, muzičar Aleksandar Sanja Ilić biće sahranjen u petak, 12. marta, u 12:30 časova na Novom groblju u Beogradu, u najužem krugu porodice, a njegov sin Andrej je putem društvene mreže apelovao na sve da ispoštuju njihovu odluku.

Printscreen Instagram/andrejilic_

– Obaveštavamo vas da će sahrana kompozitora Aleksandra Sanje Ilića biti održana samo u najužem krugu porodice zbog poštovanja mera usled pandemije virusa korona. Molimo vas da poštujete odluku porodice – stoji u kratkom saopštenju Sanjinog sina.

Inače, Sanja Ilić umro je u 70. godini života od posledica koronavirusa, bio je osnivač grupe “Balkanika”. Iza sebe je ostavio suprugu Tatjanu i sina Andreja, kog je dobio u prvom braku, sa glumicom Zlatom Petković.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike