Nikolina Pišek se oglasila iz Hitne: Ima 90 dana od trovanja ugljen-monoksidom, a i dalje kuburi sa zdravljem

09.03.2021

18:11 >> 18:01

0

Autor: M. Gudžulić

Od nemilog događaja, voditeljka se do sada požalila na i na smetnje pri disanju, kao i u radu srca

Nikolina Pišek se oglasila iz Hitne: Ima 90 dana od trovanja ugljen-monoksidom, a i dalje kuburi sa zdravljem
Nikolina Pišek ATAImages/Antonio Ahel

Nikolina Pišek sa ćerkom Unom bila je doživla veliku neprijatnost po pucanju cevi koja u zgradi u kojoj živi sa suprugom Vidojem obezbeđuje grejanje. Obe su se, naime, otrovale ugljen-monoksidom, a kako je voditeljka ranije isticala, slučajnost ih je spasla.

Trenutno, iznova je zabrinula svoje fanove pošto se oglasila iz Hitne pomoći te ispričala kako posle trovanja postoji veliki rizik za nastanak plućne embolije.

– Opet ja… Ukoliko niste znali, 90 dana nakon trovanja ugljen-monoksidom izloženi ste povećanom riziku od plućne embolije. Danas srećom nije bio taj dan – poručila je Nikolina u svojoj objavi, koja i danas po svemu sudeći kuburi sa zdravljem, ali se svakako iz dana u dan oporavlja.

Pročitajte još:

Podsetimo, Nikolina je tek po izlasku iz bolnice uvidela da je situacija mogla i kobno da se završi. Porodična drama veoma ju je potresla.

– Dobro se osećam, još uvek malo slabije dišem, nadam se da će posledice nestati. Na mojoj zgradi su vršene sanacije nakon zemljotresa i mislim da su ti radovi loše izođeni. Došlo je do toga da su nas izvlačili polužive iz stana – ispričala je jednom prilikom u „Premijeri – Vikend specijalu”, pa nastavila: U trenutku kada je nastupila evakuacija jesam spavala, nije to bio zdrav stan, već sam se bila odjavila. Ja sam počela da osećam simptome koje nisam povezivala sa trovanjem. I ćerka se žalila na glavobolju. Mislila sam da je zbog hranje. Ona je otišla da spava, ja sam ostala budna i na nogama. U trenutku kada sam se javila suprugu, on je posumnjao da se nešto događa. Una je povraćala i meni je bilo loše. On je shvatio da se nešto dešava, tada je alarmirao sve. Ja sam bila bez svesti kada su oni došli. Delimično se sećam nekih ljudi i da su mi postavljali pitanja. Malo se sećam prijema u bolnicu i tamo sam se osvestila nakon nekog vremena. Znam da mi je prijateljica pričala da su joj rekli da je bilo još par minuta da bi bilo gotovo. Moj život je visio o koncu. Da sam ostala još dvadesetak minuta duže, ne bi mi bilo spasa.

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti