Pevač besan zbog nastupa „Crvene jabuke“: Kad budete udavali i ženili decu, zovite njih da vam pevaju

10.03.2021

13:45 >> 14:38

0

Autor: D. Božović

Sloba Vasić nije krio nezadovoljstvo organizovanjem koncerta u vreme pandemije koronavirusa

Pevač besan zbog nastupa „Crvene jabuke“: Kad budete udavali i ženili decu, zovite njih da vam pevaju
Copyright Crvena jabuka ATAImages/Antonio Ahel

Rok grupa bivše Jugoslavije, Crvena Jabuka održala je koncert 8. i 9. marta u Kombank dvorani uz propisane mere nadležnih organa, a ovaj njihov postupak je ocenjen negativno od strane korisnika društvenih mreža. Izvođači su bili oduševljeni što su nastupali pred beogradskom publikom, ali već dan nakon toga stigle su i brojne reakcije koje nikako nisu pozitivne.

Naime, mnogo je onih koji su izrazili nezadovoljstvo zbog ovakvog skupa tokom pandemije koronavirusa, a jedan od njih je i pevač Sloba Vasić koji je dao oštar komentar zbog koncerta Crvene Jabuke u prepunoj dvorani.

Printscreen Instagram/slobavasic_official

– Čestitam na vrhunskom koncertu u areni u jeku pandemije. Bravo! Kada budete udavali i ženili decu zovite Crvenu Jabuku da vam peva – napisao je Sloba Vasić vidno iznerviran.

Kako prenose domaći mediji, Uprava Kombak dvorane pozvala se na ono što je dozvoljeno ustanovama kulture i na ono što se odnosi na pozorišta što nije slučaj kada je reč o koncertima jer je za ovakve događaje neophodna je saglasnost Kriznog štaba koju nisu imali, zbog čega upravu ove institucije očekuje kazna zbog nepoštovanja propisanih mera.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike