Nikola Rokvić se vakcinisao, pa ga osudili! Povela se priča i o Bogu!

11.03.2021

11:00 >> 11:14

0

Pevaču su sasuli salvu uvreda, pa su mu čak napisali da nije vernik jer se štiti od koronavirusa

Nikola Rokvić se vakcinisao, pa ga osudili! Povela se priča i o Bogu!
Copyright Nikola Rokvić ATAImages

Pevač Nikola Rokvić našao se na ozbiljnoj meti kritika zbog toga što se vakcinisao protiv koronavirusa, a tema je otišla toliko daleko, da se jedan od njegovih pratilaca dotakao i teme Boga.

Naime, pevač je objavio na svom Instagram profilu fotografiju iz ordinacije uz komentar “čuvajmo sebe, sačuvajmo druge. Svaka čast na organozaciji vakcinacije. Ni minut čekanja”. Međutim, njegov status pokrenuo je lavinu komentara, od toga da je “vakcina satanistička”, do postavljanja pitanja da li veruje u Boga.

– Delovao si kao pametan, pobožan, porodičan dečko… Razočarenje totalno… Želim ti svu sreću da ne dobiješ neku boleštinu u narednom periodu – poručila mu je jedva, po svemu sudeći, bivša obožavateljka, dok je neko drugi napisao:

– Satanisti izmišljaju vakcine, truju nas, izmišljaju viruse. Ako veruješ u Boga, niko ti ništa ne može, a svako će dobiti svoje – poručili su mu, ali je on odličio da ne prećuti, pa je odgovorio na komentar.

– Verujem u Boga i vakcinisao sam se! Do juče sam stvarno mislio, mada i dalje mislim, da je to sasvim normalno i prirodno. Da, ja verujem u Boga i da, ja verujem, medicina pomaže! U mom životu je tako oduvek! Te dve stvari ne razdvajam! One se za mene dopunjuju! Od jednom salva uvreda i razočaranja nekih ljudi koji sebe nazivaju vernicima… – istakao je Rokvić, ali se tu nije zaustavio.

– Kako sam smeo da primim tu satanističku vakcinu, korona ne postoji, zašto maska, zašto propagiranje otrova, žig zveri, pretnje… Kakve sve ovo veze ima sa Ljubavlju? Braćo i sestre, gde vam je ljubav? Gde je ta suština vere? Jeste li se možda pomolili za mene ili ste samo jedva čekali da pobacate to kamenje, da istresete sve frustracije i sulude teorije ? Kakve to ima veze sa Bogom i verom. Ko je tu na krivoj stazi? Odakle dolaze te novotarije? Od Hrista sigurno ne – ogorčeno je poručio, a zatim pružio podršku medicinskim radnicima.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike