Nikola Rađen: Zaista sam ponosan, ali i slab na ćerke!

12.03.2021

06:31 >> 06:32

0

Proslavljevi vaterposlita nasledice Teu i Ninu dobio je u braku sa pevačicom Anom Kokić

Nikola Rađen: Zaista sam ponosan, ali i slab na ćerke!
Copyright Nikola Rađen „Kec na jedanaest" screenshot

Nikola Rađen istakao je koliko je ponosan, ali i slab na ćerke Teu i Ninu, koje je dobio u braku sa pevačicom Anom Kokić. Iako je par stavio tačku na svoju ljubav, udruženim snagama se trudi da obezbedi najlepše detinjstvo svojim mezimicama.

Pročitajte još:

– Moram da priznam da sam baš slab na ćerke. Možda je glupo kada otac kaže da je ponosan na svoju decu, ali ja zaista jesam. Vredne su obe, dobre u školi. Mlađa pokazuje i veliki afinitet i talenat za sport. Trenira odbojku i sjajno joj ide – pričao je Nikola u emisiji „Kec na jedanaest”, pa nastavio: Obe su trenirale razne sportove, ali kod mlađe je odbojka prevagnula.

Inače, do situacije sa koronom, Nikola je bio veoma aktivan u kampovima za mališane i nada se da će, kada cela ova situacija prođe, ponovo uživati u radu sa decom.

– Mnogo volim da radim sa decom i smatram da vrhunski sportisti imaju obavezu da mlađima prenesu svoje znanje. Da animiraju najmlađe da počnu da se bave sportom.

Nikola Rađen „Kec na jedanaest” screenshot

U narednih godinu i po dana ugovorom je vezan za „Crvenu zvezdu” i da se nada da će kruna njegove sjajne karijere biti baš u ovom timu.

– Želim da se kako treba oprostim od sporta, kako dolikuje i nadam se da će to biti uz titulu. Nakon toga, videćemo… Da li ću ponovo ići u Grčku ili ću ostati u Beogradu.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike