Tereza Kesovija zaplakala usred emisije govoreći o Sanji Iliću: On je, pre svega, bio jedan gospodin

12.03.2021

17:45

0

Tokom gostovanja prisetila se i saradnje sa Aleksandrom, kao i brojnih pesama koje je napisao za nju

Tereza Kesovija zaplakala usred emisije govoreći o Sanji Iliću: On je, pre svega, bio jedan gospodin
Copyright Tereza Kesovija screenshot Dnevnik

Terezi Kesoviji smrt Sanje Ilića veoma je teško pala. Govoreći o njemu, imala je samo reči hvale, a kroz suze prisetila se brojnih pesama koje je za nju napisao.

Pročitajte još:

– Tužna sam, beskrajno tužna, volela sam ga. On je pre svega bio gospodin. Krasan pijanista i kompozitor, bilo mi je zadovoljstvo raditi sa njim. Sve je bilo fino i gospodski. Jednom rečju, strašno mi je pala ta vest. Baš mi je žao. Napisao je pesama za mene, a jedna će ostati, to je „Ko mi je kriv” – rekla je u „Pulsu Srbije” Tereza kroz suze, pa i zapevala tu pesmu koja je išla na „Jugoviziju”.

Pevačica je zatim otkrila i kako je uopšte došlo do saradnje sa njim.

– Ja sam često dolazila u Srbiju, morali smo se naći. On je došao i rekao da ima lepu pesmu, ja sam poslušala, on je predložio da može da ide na „Jugoviziju”. Ko da je juče bilo. Krasni ljudi odlaze. Baš sam tužna, iskreno. Bio je jednostavan za saradnji. Jednostavnost je najlepša vrlina. Veličina je u jednostavnosti, takav je bio Sanja. Bio je i skroman. On bi seo, za klavirom i, jednostavno bi stvarao. On nije bio svestan svog talenta. Imao je talenat od malih nogu. Sve nas je razdvojio, jako sam tužna. Dosta mi je više zatvora u kom živimo, kao i pre.

Aleksandar Sanja Ilić sahranjen je danas, 12. marta, na Novom groblju u Beogradu.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike