Branku ispred vile na Ilidži sačekao skupoceni poklon: Suprug Sadik je na sve mislio, nisu izostale ni latice ruža! (FOTO)

12.03.2021

18:48 >> 18:20

0

Ubrzo je i ispozirala kraj novog četvorotočkaša, pa se pohvalila putem društvenih mreža

Branku ispred vile na Ilidži sačekao skupoceni poklon: Suprug Sadik je na sve mislio, nisu izostale ni latice ruža! (FOTO)
Copyright Branka Sovrlić ATAImages/M. M.

Pevačica Branka Sovrlić od svog supruga, muzičkog producenta Sadika Pašića Paje, za 8. mart dobila je džipa posutog laticama ruža. Ona i inače od njega često dobija veoma vredne poklone, ali se isprva šokirala kada je videla šta je „doterao” ispred njihove vile na Ilidži. Prema pisanju „Kurira”, pak, oduševila se čim je shvatila o čemu se radi, a zatim i ispozirala pored novog četvorotočkaša, pa se poklonom i pohvalila na društvenoj mreži Instagram.

Inače, Branka je odlučila da svoje haljine koje je kupovala izloži u jednom svom stanu, kao revijske modele, a da sav novac od prodaje da u humanitarne svrhe.

– Istina je. Imam oko 500 haljina koje su zaista skupocene i napraviću mini muzej u jednom svom stanu, a sav novac od prodatih ići će u humanitarne svrhe – objasila je, pa dodala: Paja i ja nemamo dece. On mene često obraduje, ali ja volim da kupujem i poklanjam ljudima i da ih usrećujem kada me je Bog uskratio za potomstvo.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike