Ovako danas izgleda smotani Valter iz ,,Ružne Beti"! (FOTO)

04.12.2020

19:23 >> 18:55

0

Posle niza reklama, glumcu se posrećilo 99. godine, kada je dobio ulogu u ,,Liberty Heights. Ostalo je, narodski rečeno, istorija...

Ovako danas izgleda smotani Valter iz ,,Ružne Beti"! (FOTO)
Copyright Kevin Sasman Profimedia

Kevin Sasman rođen je u Njujorku 4. decembra 1970. godine, te danas proslavlja 50. rođendan. Domaća publika zavolela ga je u ulozi Valtera iz serije ,,Ružna Beti”, smotanog momka glavne junakinje. Međutim, ono što se dešavalo ranije, a zatim i kasnije, gotovo da je ostala velika misterija za našu publiku.

Kevin Sasman Profimedia

Pre nego što je ,,zagazio” u glumačke vode, Kevin je prodavao stripove.

Široj javnosti postao je poznat pojavivši se u nekoliko tamošnjih reklama, pošto je rešio da se ostvari kao komičar i glumac. Međutim, tek posle silnih štrebera mu se posrećilo. ,,Stao je na noge” 1999. godine kao Alen Džozef Zakerman u filmu ,,Liberty Heights”.

Kada se preselio u Los Anđeles, dobio je ulogu Valtera u ,,Ružnoj Beti”, a kako se nije zaustavljao, usledila je i još jedna velika srija – ,,Štreberi”, tokom koje je tumačio ulogu Stjuarta, ni manje ni više nego – prodavca stripova.

Godine 2017. razveo se od supruge Aleksandre Jang, sa kojom je bio 11 godina u braku. Vremenom, svoj izgled nije drastično menjao, osim što je vidno ostario.

Pročitajte još:

Do sada je uspevao da sakrije godine: Tom Kruz uhvaćen bez scenske šminke, ni fanovi nisu znali kako zapravo izgleda! (FOTO)

Helen Miren ne podržava plastične operacije: Stara sam i tako izgledam! Kardašijanovi su za samo jedno zaslužni

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike