Bivši dečko Tamare Milutinović progovorio o krahu ljubavi s pevačicom: Svi se razvodimo, zavodimo, raskidamo

13.03.2021

15:38 >> 15:07

0

Nakon što je Tamara potvrdila da više nisu u vezi, sada je i kompozitor progovorio o bivšoj dragoj

Bivši dečko Tamare Milutinović progovorio o krahu ljubavi s pevačicom: Svi se razvodimo, zavodimo, raskidamo
Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Tamara Milutinović skoro godinu dana bila je u vezi sa kompozitorom Saškom Nikolićem, a nedavno su raskinuli, o čemu je pevačica prvi put govorila javno.

Nikolić, koji retko govori za medije, takođe je potvrdio informaciju da se ljubav ugasila.

– Ja sam čovek iz senke, ne volim puno da se pojavljujem i pričam. Ovo što se desilo bilo je zanimljivo par dana. Svi se razvodimo, zavodimo, raskidamo, mirimo takva je estrada, takav je život – rekao je kompozitor za Grandnews. O svojoj bivšoj devojci, Saša je već govorio, kada je nedavno ispričao kako su se upoznali.

– Ona je prvi put došla kod mene u studio i odmah su nam se potrefile energije. Napravili smo neverovatan uspeh sa svim pesmama koje je snimila. Znaš kako, mora mnogo toga da se potrefi da bi sve prošlo kako treba – izjavio je Nikolić.

Podsetimo, Nikolić se nedavno razveo, a mnogi su spekulisali da se na taj korak odlučio upravo zbog veze sa Tamarom. S druge strane, ona dugo nije želela da otkrije ko je njen partner, tvrdeći da ne želi da joj niko baksuzira. Kada se saznalo za krah veze, odmah je potvrdila vest.

– Nisam više u vezi, sada sam sama i srećna sam. Super je biti sam. Bila je ljubav velika, ali smo odlučili da stavimo tačku. Nastavili smo dalje svojim životima. To je danas svakodnevnica. Moram da pričam o tome, jer ako se pravim luda to će trajati u nedogled. Tačno je da sam sama, a šta je razlog ne želim da pričam, ne treba pričati. Jednostavno nije išlo više, to je negde normalno – rekla je Milutinovićeva.

 

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike