Kakav je Vuk Mob tata u prvih 24 sata? Ne odvaja se od bebe: Nisam još menjao pelene, ali hoću svakako

14.03.2021

15:11

0

Reper je u razgovoru za 24sedam ispričao kakvu su mu utisci, šta pomaže verenici Oliveri i kako se snašao otkako su izašle iz bolnice

Kakav je Vuk Mob tata u prvih 24 sata? Ne odvaja se od bebe: Nisam još menjao pelene, ali hoću svakako
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Reper Vuk Mob i njegova verenica Olivera Konatar postali su roditelji devojčice kojoj su dali ime Teona, a od juče kako su mama i beba napustile porodilište, on se ne odvaja od njih.

Pozvali smo Vuka da čujemo kakvi su mu utisci u prvih 24 sata, kako se pokazao kao tata i čime je najviše fasciniran, ali i to da li je već menjao bebi pelene. S obzirom na to da je dan pre nego što je prvi put video Teonu priznao da ima veliku tremu, sada se, kaže, situacija malo promenila.

– U početku sam imao tremu, sada sam se malo opustio. Neprestano smo uz bebu i Olja i ja, ne odvajamo se praktično od nje – rekao nam je ponosno reper, koji je u jednom od postova na Instagramu poručio da više nije Vuk Mob, već Teonin tata.

ATAImages/ Antonio Ahel

Da li ih je naslednica budila, kao i to šta pomaže Oliveri oko devojčice, reper je otkrio:

– Beba je malo plakala, ali nije ništa strašno. Budila je Olju tokom noći. Ona mi je malo umorna, ali biće bolje, tako je u početku. Pomažem joj koliko mogu i koliko mi dozvoli, tu sam šta god da treba. Nisam još menjao pelene, ali hoću svakako. Ništa mi nije problem. Beba nam trenutno samo jede i spava (smeh), mršti se, smeje se, plezi se i tako uveseljava i mamu i tatu – ispričao je Vuk za 24sedam.

Printscreen Instagram/oliverakonatar

Podsetimo, Olivera se porodila 9. marta, a novopečeni roditelji su odmah objavili fotografiju njihove naslednice, dok su čestitke i najlepše želje pristizale sa svih strana.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike