Goca Tržan o prozivkama da je ljubomorna na „Hurricane”: Prokletnice zgodne, lepo igraju, pevaju... Fuj

14.03.2021

18:40 >> 22:29

0

Pevačica je istakla da joj se numera Hasta La Vista” više dopala od Loco Loco”, a ovom izjavom je izazvala lavinu reakcija

Goca Tržan o prozivkama da je ljubomorna na „Hurricane”: Prokletnice zgodne, lepo igraju, pevaju... Fuj
Copyright Goca Tržan ATAImages/Anotnio Ahel

Pevačica Goca Tržan je kao i uvek bez dlake na jeziku prokomentarisala kako funkcioniše njen odnos sa dugogodišnjim partnerom Rašom Novakovićem, a potom i dala svoje mišljenje o ovogodišnjim predstavnicama Evrovizije.

– Imamo dogovor da u spavaću sobu ne unosimo svađu i posao, na pragu prestajemo da pričamo, nikad ne smemo leći posvađani. Meni je lepo da radim sa svojim mužem, on zna šta radi, on me je naučio da više cenim sebe. Svi žele partnera, a zapravo nisu spremni za to, treba prvo sebe da zavolite takvog kakvi ste, pa da prihvatite nekog drugog – priča Goca.

Printscreen Youtube/Premijera – Vikend Specijal

Goca je zajedno sa članicama grupe „Hurricane” gostovala u emisiji „Amidži Šou” i tom prilikom priznala da joj se ne dopada pesma „Loco Loco”, s kojom će nas Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević predstaviti na Evroviziji u Roterdamu ove godine. Zbog njene izjave mnogi su posumnjali da je pevačica ljubomorna na njih, a evo šta ona kaže povodom toga.

– Da li sam ja rekla da to nije dobra pesma? Ja sam rekla da mi je prošla bila top, ne znam šta je problem što mi se ova ne sviđa. Ne znači to da te devojke nemaju šansu da pobede. One su preslatke, imaju energiju kao ja u tim godinama, samo što su bolje ribe. Sve objašnjavati zavišću i ljubomorom, govori o drugome, a ne o meni. Ne osećam zavist, to meni nije svojstveno, ali kada me neko pita za mišljenje, ja ću ti otvoreno reći. Imala sam problem i u zvezdicama, kad sam rekla da nisam čula pesmu Kije Kockar. Ja ne slušam domaću muziku, ne znam šta je problem? – ispričala je Goca i dodala:

Grupa ,,Hurricane” ATAImages/Antonio Ahel

– Bože one prokletnice zgodne, lepo igraju, pevaju, mlade su… Fuj! Mene to ne interesuje ljudi, niti me zanima koja sam u trendingu – rekla je Goca Tržan u emisiji „Premijera – Vikend specijal”.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike