Polusestra Marklove ne prestaje da šokira izjavama: Megan i Hari će se razvesti

15.03.2021 | 20:46 >> 20:23

Autor: D. Božović

Samanta Markl ističe da je princ shvatio da je njegov brak sa vojvotkinjom od Saseksa osuđen na propast

Copyright Profimedia

Fama koja se podigla nakon intervjua koji su dali Megan Markl i princ Hari Opri Vinfri i dalje ne jenjava, a Samanta Markl, polusestra vojvotkinje od Saseksa ističe da su princ Hari i Marklova pred razvodom i da je pitanje vremena kada će se njihov brak okončati.

Ona im je preporučila bračno savetovanje i kraljevsku turneju na kojoj će svima ispričati koga su ošetetili nakon intervjua sa Oprom Vinfri.

– Vidim će se ovo završiti razvodom ako ne dogovore savetovanje i ako ne budu radili na tome da budu iskreni i da se ispričaju svima koga su oštetili tokom ove dve godine svoje igre – rekla je Samanta, prenosi TMZ.

Copyright Megan Markl i princ Hari Profimedia

Polusestra Marklove nema nikakav kontakt ni sa njom, ni sa princem Harijem, ali Samanta nema problem da javno govori o njima. TMZ navodi da je Samanta samozvani stručnjak za kraljevski dvor i odnose među članovima te porodice.

Samanta bez ikakvog ustezanja putem društvene mreže iznosi stav o kraljevskoj porodici, neprestanoobjavljuje nove tvrdnje, teze, optužbe u uvrede, a u poslednjoj objavi tvrdi da je princ Hari shvatio da njegov brak sa Megan nema budućnost.

Inače, Samanta je nakon intervjua Megan i Harija sa Oprom, istakla da je nije ganula njena priča o suicidnim mislima i objasnila da je Marklovoj depresija bila samo izgovor što se „prema ljudima ponaša kao smeće”.

Pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam