Oprostila mu je prevaru? Kloi Kardašijan i Tristan Tompson ponovo zajedno, ona mu uputila poruku (FOTO)

16.03.2021 | 09:56

Autor: Nevena Mijušković

Rijaliti zvezda čestitala je svom bivšem dragom rođendan emotivnim rečima

Copyright Profimedia

Kloi Kardašijan neočekivanoje objavila porodičnu fotografiju ispod koje je čestitala rođendan ocu svoga deteta, košarkašu Tristanu Tompson. On je napunio 30 godina, te mu je uputila i čestitku.

– Oni kojima je suđeno da budu zajedno prođu kroz sve i svašta što ima za cilj uništiti ih, ali oni izađu još jači nego što su bili pre. Hvala ti što si mi pokazao sve što si mi i obećao da hoćeš. Hvala ti na tome kakav si otac. Hvala ti za to što imam prijatelja u tebi. Zahvalna sam što s tobom ne moram da radim ništa, a čini se kao da radim sve. Nadam se da znaš danas, a i svaki dan koliko te ja volim, ali i mnogi drugi. Srećan rođendan. Dobrodošao u tridesete. Jedva čekam da stvaramo uspomene. Sada život počinje da bude dobar – napisala je Kloi.

U svetskim medijima već se nagađalo da se par pomirio i da su u odličnim odnosima najpre zbog ćerke, a kasnije jer su shvatili da vole da budu blizu jedno drugome. Kloi je to ovim statusom i potvrdila. U javnosti se pominjalo i da će sve biti jasno kada sledeće nedelje počne emitovanje njihove poslednje sezone šoua. Fanovi su načuli da žele još jedno dete i to čim pre kako bi razlika među decom bila što manja.

Podsetimo, 2018. godine košarkaš je uhvaćen kako se ljubi sa nepoznatom devojkom i to dok je Kloi bila trudna, a taj snimak objavio je Dejli Mejl.

pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam