Da stavim tačku: Oglasila se Jelena Karleuša posle drame sa diskvalifikovanom takmičarkom „Zvezda Granda" (FOTO)

17.03.2021

16:59 >> 19:49

0

Vanja Knežević iz Banjaluke, repostujući uvrede fanova na račun pevačice, zaradila je isključenje od strane produkcije šoua

Da stavim tačku: Oglasila se Jelena Karleuša posle drame sa diskvalifikovanom takmičarkom „Zvezda Granda" (FOTO)
Copyright Jelena Karleuša ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica i članica žirija „Zvezda Granda”, Jelena Karleuša, stavila je tačku na čitavu dramu sa diskvalifikovanom takmičarkom ovog šoua, Vanjom Knežević iz Banjaluke. Pop diva oglasila se za svojim predstavnikom za medije na Instagramu i to rečima:

– Kad je jedna emisija koja traje više od tri sata u vrhu trendinga, znate da u tom timu igra „Ronaldo” kome je posao da daje golove, a nekada i hat-trick! Idemo do pozicije broj jedan.

Jelena Karleuša Instagram screenshot

– Da stavim tačku – dodala je zatim, insertom iz pomenute emisije.

Jelena Karleuša Instagram screenshot

Inače, 24sedam kontaktirao je Jeleninog menadžera i pi-ara Zorana Birtaševića, koji je na pitanja da li je pevačica prva pokrenula proces diskvalifikacije takmičarke, da li smatra da je nekad surova prema učesnicima i koju psovku je čula da je Vanja izgovorila, dao sledeći odgovor, koji smo preneli u celosti:

– Kandidatkinja je diskvalifikovana jer je postavljala uvrede na račun Jelene na svom Instagramu, nakon emitovanja emisije u kojoj je učestvovala. Kandidati dolaze u takmičenje gde se ocenjuje njihov pevački talenat, stajling itd. Konstruktivna kritika koja sugeriše da se neko obukao neinventivno, dosadno, u vidu reći „kao tetka”, ne sme da izazove kod kandidata salvu uvreda poput „retard pokavreni, primitivni, raz*ebuša…”, što je pomenuta devojka postavila na svoj Instagram profil nakon emisije.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike