Eliot Pejdž, između ljubavi i mržnje! Velika ispovest transrodnog glumca: Pandemija me je spasla

17.03.2021

21:47 >> 21:41

0

Po prvi put otkako je završio tranziciju u muškarca, otkriva detalje svog puta do istinske sreće

Eliot Pejdž, između ljubavi i mržnje! Velika ispovest transrodnog glumca: Pandemija me je spasla
Copyright Eliot Pejdž Profimedia

Zvezda filmova „Džuno”, „Početak”, po prvi put otkako je postao transrodni muškarac, dao je veliku ispovest „Tajmu” i otkrio da je sada u potpunosti onakav kakav je uvek osećao da u stvari jeste. Razgovarajući o svom odrastanju, a zatim i borbi s identitetom, Eliot Pejdž u jednom trenutku naglasio je da ga je pandemija, koja je gotovo zaustavila čitav svet u jednom trenutku, navela da se pomiri s pojedinim činjenicama, te tako doživi istinsku sreću i zadovoljstvo.

– Ono što sam očekivao bila je velika podrška, ljubav, ali i ogromna količina mržnje, kao i transfobije. To se i dogodilo – poručio je on, pa nastavio o tome kako je svojevremeno često maštao da se ošiša na kratko, dok se borio s rodnim identitetom: Osećao sam se kao dečak i želeo sam to da budem. Pitao bih majku da li mogu da postanem dečak jednog dana.

Kada je, međutim, postao svetski poznata zvezda, mučili su ga napadi panike, a onda i depresija.

– Jednostavno se nikad nisam pronašao. Dugo nisam mogao ni da pogledam svoju fotografiju – pričao je on, kom se s druge strane smešio Oskar („Džuno”).

Ali, tada je nosio haljine i nije mu bilo nimalo lako. Tek protekle zime – odlučio se na operaciju.

– To mi je u potpunosti promenilo život. To nije bila samo operacija, to je bila promena života i njegovo spasavanje – istakao je, pa dodao koliko mu je trenutno stanje u svetu pomoglo u svemu.

– Imao sam dosta vremena da se stvarno skoncentrišem na stvari koje mislim da sam na toliko načina, nesvesno, izbegavao. I, napokon sam uspeo da prihvatim transrodnost i dopustim sebi da u potpunosti postanem ono što jesam.

Podsećanja radi, Eliot Pejdž se početkom 2021. godine službeno razveo od supruge, kostimografkinje Eme Portner, koja je javno podržavala njegovu odluku.

– Ostali smo bliski prijatelji – kratko je prokomentirao glumac.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike