Milena Radulović na udaru kritika: Ovo je hvala celoj Srbiji koja je stala uz tebe

18.03.2021

17:59 >> 17:23

0

Autor: D. Božović

Korisnici Tvitera obrušili su se na glumicu jer je podržala bosanskohercegovački film sa ratnom tematikom, a nije Daru iz Jasenovca”

Milena Radulović na udaru kritika: Ovo je hvala celoj Srbiji koja je stala uz tebe
Copyright M. M./ATAImages

Milena Radulović je nakon priznanja da ju je učitelj glume Miroslav Mika Aleksić seksualno uznemiravao, naišla na podršku čitavog regiona, a nedugo zatim su usledile i kritike zbog toga što je glumica podržala bosanskohercegaovački film „Quo Vadis, Aida”, Jasmile Žbanić, u kandidaturi za prestižnu američku nagradu za film Oskar.

Naime, korisnici Tvitera osudili su Milenu jer podržava film za koji su mnogi ocenili da je antisrpski, a nije podržala „Daru iz Jasenovca”, koja je takođe bila kandidat za Oskara i govori o stradanju dece i srpskog naroda u ozloglašenom ustaškom logoru iz Drugog svetskog rata.

Zbog ovoga su mnogi tviteraši ostali kivni na Radulovićevu, te su je podsetili da su stali uz nju kada je u javnosti iznela sve detalje koje je doživela u školi glume Mike Aleksića, koji se nalazi u pritvoru.

Nakon što je Milena na svom Instagram storiju podelila je plakat filma “Quo vadis, Aida”, usledili su brojni negativni komentari zbog toga što je glumica dala podršku  bosanskohercegovačkom filmu sa ratnom tematikom.

– Sram te bilo! Ovo je hvala celoj Srbiji koja je stala uz tebe – napisao je jedan tviteraš, a ispod su počele da se nižu i neumesni komentari.

Printscreen Tviter

– „E, sad je sama, bar što se mene tiče”, „Oduvek sam pričala da je bezobrazna do bola, pa i u trenucima dok su je svi podržavali, a ljude mišljenja kao ja napadali, evo sad vidite. Ispade tačno, petao koji kukurikne pre zore završi u loncu…”, „Sramota… Zbog srpskog naroda koji je tokom ratova pretrpeo svirepe zločine, etnička čišćenja” – svakakve vidove ucene, nasilja od ekonomskih do fizičkih – bili su samo neki od komentara.

Printscreen Tviter

Printscreen Tviter

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike