Oglasila se Marija Šerifović nakon zvaničnog saopštenja Granda: Moglo je drugačije da se reši, Jelena je preterala

18.03.2021

19:04 >> 19:37

0

Pevačica, kao mentor Vanje Knežević iznela je svoj stav o diskvalifikaciji svoje kandidatkinje

Oglasila se Marija Šerifović nakon zvaničnog saopštenja Granda: Moglo je drugačije da se reši, Jelena je preterala
Copyright Marija Šerifović ATAImages/Antonio Ahel

Nakon zvaničnog saopštenja Grand produkcije o diskvalifikaciji takmičarke Vanje Knežević, oglasila se i Marija Šerifović koja je bila njen mentor.

Šerifovićeva je iznela svoj sud o svemu što se desilo, i istakla da je ova situacija mogla na drugačiji način da se reši, bez diskvalifikovanja.

– Za čitavu situaciju sam saznala u avionu, javila mi je Jelena, tako što mi je poslala sporan sadržaj koji je Vanja podelila. Odmah da se razumemo, smatram apsolutno sumanutim i nenormalnim da kandidat koji je u takmičenju šeruje sadržaj koji je uvredljiv po bilo koga, a koji se odnosi na Grand produkciju. Razlog je prost. Dakle, tek je peti krug, tek treba da pevaš, Vanja ima 18 godina, neko je trebao da joj skrene pažnju. Vanja je poželela odmah da uputi izvinjenje Jeleni, ali je Jelena blokirala, tako da do toga nije došlo. Dok je trajala ta čitava drama, Jelena je zahtevala da moja kandidatkinja bude diskvalifikovana, to je i od mene tražila. Ja sam rekla da nemam ta ovlašćenja, da ja nisam dželat, da nekom odrubljujem glavu i da ga izbacujem iz takmičenja. Na kraju je produkcija donela odluku, kakvu je donela. Ja imam jednu stvar da kažem, meni se čini da su svi preterali. Mislim da je ovo Jelena shvatila prelično, smatra da Vanja nije trebalo da podeli sporan sadržaj, jer im se na početku svake emisije kaže da se ne svađaju sa žirijem, da vode računa šta će podeliti na Instagramu. Mislim da produkciji ne treba ova diskvalifikacija, već mi se čini da je ovo moglo da se reši. Mogu da kažem da mi je žao jer se napravio veliki problem bez nekog velikog razloga – rekla je Marija, pa nastavila:

Marija Šerifović ,,Zvezde Granda” screenshot

Sigurna sam da svi članovi ovog spora imaju 1% želje i ideje da je ovo moglo na lakši način da se reši. Uopšte ne pokušavam da budem korektna. Kako da budem korektna kada je neko izbacio mog kandidata, sa druge strane kako da ne kažem da je to bilo pogrešno, sa treće strane, kako da ne kažem da je Jelena preterala. Žao mi je što je neko od mojih kolega došao u situaciju da se oseća loše, istovremeno mi je beskrajno žao i Vanje Knežević. Postojali su mikropokušaji između mene i produkcije da se ovo reši, ali neke stvari su bile isključive – ispričala je Marija Šerifović na Instagramu i sa svim pratiocima podelila svoje mišljenje.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike