Lukas tvrdi da Karleuša ima tajnu vezu, ona odmah reagovala: Aco, sram te bilo!

19.03.2021

22:27 >> 06:22

0

Rat između Ace i Jelene traje godinama, a nakon pogrdnih reči koje su izjavili jedno o drugom, usledili su i novi šokantni detalji

Lukas tvrdi da Karleuša ima tajnu vezu, ona odmah reagovala: Aco, sram te bilo!
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Rat pevačice Jelene Karleuše i Ace Lukasa traje već godinama unazad, a ono što je dodatno podgrajalo nesuglasice među njima jesu navodne, šokantne tvrdnje pevača da njegova koleginica ima ljubavne avanture sa Draganom Šolakom, zbog čega je Karleuša odmah reagovala.

Naime, kako domaći mediji prenose, Lukas je navodno izjavio da Karleuša ima vezu sa Šolakom, na šta je pevačica odmah imala spreman odgovor.

– Kao i uvek, za sve što kažem imam dokaze. U trenutku kada je Šolak bio u pregovorima da kupi „Grand“, Jelena Karleuša se vratila da bude članica žirija muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ jer je Saša Popović i Lepa Brena, posle svih uvreda koje je iznela na njihov račun, ni mrtvi ne bi primili da se vrati. Eto, to svi znaju! – rekao je Lukas u intervjuu za “Alo!”.

Ove šokantne tvrdnje su ostavile Karleušu zatečenom, pa je odmah rešila da sve demantuje putem društvene mreže Instagram i oštrom porukom stavila do znanja kakvo mišljenje ima o Lukasu.

Printscreen Instagram/karleusastar

– Zgađena sam odvratnim lažima Ace Lukasa! Pitala bih ga da li se drogira , ali to je nepotrebno pitanje, na koje se odgovor zna. Aco, sram te bilo! – napisala je Karleuša na putem društvene mreže Instagram povodom Lukasovih tvrdnji.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike