Dosad neviđena fotografija Tošeta Proeskog! Njegova koleginica objavila uspomenu iz srećnih vremena (FOTO)

19.03.2021 | 13:12 >> 15:30

Autor: Nevena Mijušković

Gotovo da niko ne bi prepoznao nekad najveću bakansku zvezdu, iz perioda kada se družio sa koleginicama Karolinom Gočevom i Andrijanom Janevskom

Copyright Profimedia

Makedonska pevačica Andrijana Janevska podelila je na svom profilu dosad neviđenu uspomenu na pokojnog Tošeta Proeskog.

Naime, fotografija koju je objavila prikazuje srećna vremena, a datira iz 2000. godine, kada je, osim sa Tošetom, bila na putovanju i sa koleginicom Karolinom Gočevom, s kojom je pevač snimio duetsku pesmu.

– Karolina, Toše i ja, 2000. u Sidneju, Australija. Nasmejani i pevajući, idemo da gledamo košarkašku utakmicu na Olimpijskim igrama. Divna sećanja na vreme kada je prijateljstvo bilo najvažnije, kada je reč sujeta bila strana i kada nas je muzika spajala. Ova fotografija je iz moje privatne arhive i objavljujem je uz dozvolu porodice Karoline i Tošeta – napisala je Andrijana u opisu fotografije. Na ovo je reagovala i Karolina, zahvaljujući joj na “divnoj uspomeni”.

pročitajte još

Podsetimo, Proeski je tragično nastradao pre 13 godina u saobraćajnoj nesreći u Hrvatskoj, prekinuvši svoju fantastičnu karijeru. I dan-danas njegove kolege se prisećaju Tošetovih hitova i lepe saradnje koju su imali s njim.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam