Marija Šerifović je svoje obećanje održala, a produkcija i žiri ,,Zvezda Granda" donirali su 196.000 za lečenje male Minje

05.12.2020

14:15 >> 14:22

0

Koliko je tačno prikupljeno biće poznato početkom iduće nedelje

Marija Šerifović je svoje obećanje održala, a produkcija i žiri ,,Zvezda Granda" donirali su 196.000 za lečenje male Minje
Marija Šerifović ATAImages/Antonio Ahel

Marija Šerifović održala je prethodne večeri, 4. decembra, humanitarni onlajn koncert, sa ciljem da sakupi dovoljno novca za lečenje male Minje Matić.

Minja boluje od retke i teške bolesti – spinalne mišićne atrofije, a pevačica je u saradnji sa ,,YouBox”-om osmislila takav koncept da ,,cena ulaznice” zapravo bude – poslat SMS, za lečenje devojčice. U okviru najave Marija je garantovala da će pevati sve dok ne prikupi dovoljno sredstava, a u tome su joj pomogli gosti Džejla Ramović, Jovana Pajić i Dženan Lončarević.

U ulozi voditeljke našla se Ana Mihajlovski.

Iako je koncert kasnio, pošto je veliki broj ljudi u gotovo isto vreme ,,zakucao na vrata” te preopteretio server, Marija se svakako svoje obećanje održala.

U 19 sati uključilo se više od 139.000 ljudi

– Zbog skoro pola miliona poseta u trenucima pre početka koncerta srušen nam je server. Radimo na otklanjanju problema i uskoro krećemo sa koncertom. Hvala na podršci i razumevanju – poručio je nešto kasnije i Nikola Rokvić.

Nikola Rokvić ATAImages

Nižući numere, Marija Šerifović u nekoliko navrata pozivala je narod da šalje poruke naglašavajući koje sadržine treba da bude, a na taj način za oko tri sata uspela je da ih izmami i više od 2.100.000! S druge strane, kako je Ana Mihajlovski istakla u jednom trenutku programa, Marijine kolege iz žirija i produkcije ,,Zvezda Granda” donirale su čak 196.000 dinara za Minjino lečenje.

– Hvala vam, ljudi, ponosna sam na vas, u ponedeljak ćemo kad sve uplate prođu znati koliko smo tačno prikupili – obratila se publici Šerifovićeva.

Suprug pevačice Jelene Karleuše, fudbaler Duško Tošić, donirao je 256.000.

Gošći Jovani Pajić je, dok je izvodila jednu pesmu Lepe Brene, glas počeo da drhti, a onda je i zaplakala.

– Ovo je lajv program i meni idu suze. Ovo je prilika da pokažemo koliko smo veliki ljudi. Svako ko ima neku moć i neki uticaj trebalo bi da pomogne koliko god može – rekla je pevačica posle nastupa.

Jovana Pajić Antonio Ahel/ATAImages

Pročitajte još:

Srpska humanost oborila server: Koncert Marije Šerifović privukao ogroman broj ljudi!

Jovana Pajić se rasplakala dok je pevala za malu Minju: Ovo je prilika da pokažemo koliko smo veliki ljudi

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi