Njen uspeh ga je baš boleo: Bivši muž Ris Viderspun javno prozivao glumicu jer zarađuje više... 170 miliona više!

29.12.2020 | 12:32 >> 12:34

Autor: Milica Gudžulić

Trenutak sa jedne dodele Oskara pružio je javnosti uvid ,,u njihova četiri zida, gde je ,,Pravna plavuša daleko ,,teža od nekadašnjeg supruga, Rajana Filip

Copyright Ris Viderspun Printscreen ,,CBS Sunday Morning"

Ris Viderspun i Rajan Filipi zajedno su briljirali u ,,Cruel Intentions”, a zatim i bili u braku, od 1999. do 2008. godine. Za tih devet godina osnovali  su i porodicu, dobivši Avu i Đakona. Međutim, prenose strani mediji, glumcu je prilično smetalo to što njegova, sada već bivša draga, zarađuje daleko više od njega. To je i pokazao na jednoj dodeli Oskara, pre 18 godina, kada ju je ,,bocnuo” komentarom tako da joj je promenio izraz lica.

Nedavno, Ris su tamošnji mediji ,,vratili” u taj trenutak pa se saznalo da njegova opaska uopšte nije bila planirana, pa je zato tako i odreagovala.

Naime, par je trebalo da preda nagradu dobitnicima za najbolju šminku (,,The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring”), a pošto joj se pridružio na sceni, rekao joj je:

– Ti zarađuješ više, evo izvoli.

– Da, to je rekao, tačno! Skoro da sam izaboravila, ali da, to se dogodilo. Ne, nije bilo u skripti. Nije bilo isplanirano da se tako ponese – izjavila je glumica u jednom podkastu, kojoj tada uopšte nije bilo pravo.

Prema podacima iz 2020, ona je i nastavila taj ,,trend” i ,,teška” je 200, a Rajan svega 30 miliona dolara – što svakako nije malo, ali upadljivo je malo u odnosu na to šta ona ,,donosi na sto”.

Pročitajte još:

– Malo je žena koje mogu time da se pohvale, ne zato što ih ima malo, nego zato što ih nekad i javno izvrgavaju ruglu zbog toga. Od vas se tada očekuje da pružite mnogo više, da budete ,,veće od sebe”, da pomažet sve i svakoga… Srećom, stanje stvari više nije baš takvo kao što je bilo, nome su se izmenile, nema tu mnogo šta više i da se doda, na tu temu – damski je postupila ona u razgovoru, uopšte ne izražavajući nimalo ljutnje prema ocu svoje dece.

– Dosta je i žena koje nisu u prilici da se na taj način ostvare. Zato sam ćerki rekla da nikad ne treba da se oseća loše zbog toga što joj majka dobro zarađuje, niti danas-sutra kad ona bude dobro zarađivala, pa možda i više od svog partnera. Nema tu sramote – otkrila je Ris kako je posavetovla svojevremeno Avu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam