Odneo pobedu u „Zvezdama Granda", bio na putu da nasledi Čolu, pa se povukao! Dušan Svilar: To nije bio moj cilj

20.03.2021

11:15 >> 11:47

0

U trećoj sezoni muzičkog šoua je svakako briljirao, a onda je osmislio potpuno drugačiji poslovni plan

Odneo pobedu u „Zvezdama Granda", bio na putu da nasledi Čolu, pa se povukao! Dušan Svilar: To nije bio moj cilj
Copyright Dušan Svilar ATAImages/Antonio Ahel

Dušan Svilar odneo je titulu pobednika treće sezone šoua „Zvezde Granda” i, po mišljenju mnogih, bio je na dobrom putu da jednoga dana postane naslednik čuvenog Zdravka Čolića. Međutim, kako je i sam svojevremeno isticao, estradne vode nisu mu baš prijale, pa je za sebe osmislio potpuno drugačiji poslovni plan.

Pročitajte još:

– Ne razumem potrebu čitalalaca da ih zanima nečiji privatni život do detalja, a ne prihvatam da ja, kao neko koga vole da slušaju kako peva, moram da pričam o svom privatnom životu i onome što radim kad se kamere ugase – ispričao je jednom prilikom „Blicu”, pa nastavio: Nikoga ne osuđujem što pristaje na takve novine i što pravi kompromise, ali ja ne želim, jer mi ne prijaju takve stvari. Da budem popularan po svaku cenu, to nije moj cilj.

Kasnije, Dušan se odlučio na promenu i oprobao se kao glumac. U Pozorištu na Terazijama dobio angažman i tu zaigrao naslovnu ulogu u „Fantomu iz opere”. Svilar je to učinio sa velikim žarom i „zaradio” odlične kritike, što mu veoma znači – budući da namerava da se glumom bavi u nastavku svoje karijere.

– Na fakultetu muzičke umetnosti na smeru solo pevanja koji sam pohađao, dve godine smo imali glumu i scenski pokret, tako da meni nije nepoznanica biti na pozorišnoj sceni i bio sam spreman na neki način da se pokažem.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike