Pavlovićeva na tapetu zbog podrške Karleuši: Plakala si u „Zvezdama Granda", tvrdila da imaš traume, sad nikom ništa?

21.03.2021

09:00 >> 10:47

0

Na društvenim mrežama i dalje se polemiše o diskvalifikaciji Vanje Knežević, pa tako i pevačicino oglašavanje po tom pitanju nije prošlo neopaženo, a i

Pavlovićeva na tapetu zbog podrške Karleuši: Plakala si u „Zvezdama Granda", tvrdila da imaš traume, sad nikom ništa?
Copyright Milica Pavlović ATAImages/Antonio Ahel

Milica Pavlović ponovo je na tapetu pojedinih korisnika društvenih mreža, pošto je ukazala na sajber-nasilje posle diskvalifikacije Vanje Knežević iz „Zvezda Granda“.

Pročitajte još:

Naime, mnogi su burno reagovali posle njenog oglašavanja na Instagramu na ovu temu, koje je obavila kao neko ko je „i sam bio žrtva takvog nasilja”. Ona je, kažu fanovi, „zaboravila šta je pričala” – kako je plakala zbog komentara Dragana Kojića Kebe i isticala da joj je to ostalo velika trauma iz šoua, u kom je i sama bila.

– Imam potrebu da se oglasim povodom situacije u kojoj se našla Jelena Karleuša, jer sam i sama bila žrtva sajber-nasilja. Ljudi, shvatite da vaše postojanje na društvenim mrežama nosi veliku odgovornost! Svaki kandidat ima pravo na svoje mišljenje (i ja sam ga često iznosila u samom takmičenju), ali šerovanje objava ljudi koji pozivaju na bilo kakav vid nasilja stavljaju i vas u isti koš s njima, jer vi tako postajete produžena ruka nasilnika. Šerovanje jednako je objava. Širimo ljubav, pesmu i zabavu – poručila je bila Milica na Instagramu, pa izazvala salvu kritika.

Milica Pavlović Instagram screenshot

– A kad si plakala zbog Kebinog komentara tad si ćutala?

– Milica Pavlović je i sama bila „bulingovana” od strane žirija, priznala je da je svaku noć nakon emisije plakala u svojoj sobi, izgleda da je sve to zaboravila preko noći – pisali su na Tviteru, nezadovoljni time što je pevačica stala uz svoju koleginicu Jelenu Karleušu.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike