Knez otkrio da li je u svađi sa ćerkom: Ukazao sam joj na neke stvari koje mora da promeni

21.03.2021

16:09 >> 16:14

0

Pevač objašnjava da njegov odnos sa naslednicom Ksenijom odlično funkcioniše bez obzira na snima koji kruži društvenim mrežama

Knez otkrio da li je u svađi sa ćerkom: Ukazao sam joj na neke stvari koje mora da promeni
Copyright Petar Markovic/ATAImages

Nenad Knežević Knez, otac Ksenije Knežević, članice grupe „Huricane” otkriva koliko je ponosan na svoju ćerku i njen uspeh. Pevač je otkrio da se veoma raduje predstojećoj Evroviziji i da svoju naslednicu i njene koleginice svakodnevno bodri.

– Jako sam srećan, ponosan, iako ove godine Evrovizija neće izgledati onako kako inače izgleda. Biće bez publike, samo sa novinarima, ali daj Bože da one odu tamo, da budu na visini zadatka, da opravdaju očekivanja. One se spremaju svakodnevno, imaju probe. Držimo fige, navijamo za njih svih srcem.

Grupa ,,Hurricane” ATAImages/Antonio Ahel

S obzirom na to da se na društvenim mrežama pojavio snimak kako Knez kritikuje svoju naslednicu, on je otkrio u kakvim odnosima su i da li postoje nesuglasice među njima.

– Bio je samo jedan snimak gde ja njoj ukazujem na neke stvari koje mora da promeni, to je kritika jedna roditeljska, ništa drugo. A to sve radi moja mlađa ćerka i njen smisao za humor je jako čudan, ona to objavi a da me ne pita pa dolazimo u sukob. Naravno da smo u dobrim odnosima, ja moju decu obožavam – rekao je Knez u emisiji „Premijera – Vikend specijal”.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike