Bred Pit je slomljen: Izolovan je od dece, a Anđelina Džoli mu namešta novu aferu?

22.03.2021

10:25

0

U brakorazvodnoj parnici bivšeg para tek predstoji rešavanje najkurpnijih stavki - starateljstvo nad decom i finansije, a do tad u javnost isplivavaju novi de

Bred Pit je slomljen: Izolovan je od dece, a Anđelina Džoli mu namešta novu aferu?
Copyright Profimedia

Problemi zbog navodnog porodičnog nasilja u porodici Anđeline Džoli i Breda Pita nastavljaju se dok se čeka da svedoče i njihova najmlađa deca.

Glumčevi obožavaoci tvrde da je reč o neutemeljenim napadima, koje podstiče njegova bivša supruga, kako bi se javnost obmanula pred brakorazvodni proces.

Nakon što je par podneo zahtev za razvod 2016. godine, otkriveno je da su Pita istraživali službenici FBI i socijalne službe u Los Anđelesu zbog prijave da je u privatnom avionu verbalno i fizički napao svoju decu, ali tih optužbi oslobođen.

– Bred i njegove pristalice nikad nisu napali Anđelinu, ali smatraju da je ovo curenje informacija proračunato kako bi pokolebalo javno mišljenje pre kraja njihovog suđenja – tvrdi izvor blizak slavnom glumcu, dodajući da se on ne oseća dobro.

Profimedia

– Bred se oseća kao da je sve više i više izolovan od svoje dece i zbog toga je slomljen – rekao je izvor blizak paru.

Njihova deca Medoks (19), Zahara (16), Paks (17), Šilo (14) i blizanci Knoks i Vivijen (12) su trenutno glavna tema razvoda, s obzirom na to da par pokušava da dogovori sve oko njihovog starateljstva i finansija nakon parnice. Izvori kažu da su sa decom već razgovarali terapeuti koje je imenovao sud, navodi britanski Daily Mail. Medoks je već svedočio kao punoletna osoba u tekućem sporu oko starateljstva i nije baš lepo govorio o ocu.

– Čak ni ne koristi prezime Pit kao svoje prezime na dokumentima koji nisu legalni dokumenti, već koristi prezime majke – Džoli – rekao je izvor za US Weekly.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike