Sin Snežane Đurišić imao burnu prošlost: Završio u zatvoru, pa promenio život iz korena (FOTO)

22.03.2021

10:41 >> 11:45

0

Autor: D. Božović

Pevačicin naslednik, Marko Gvozdenović bio je iza rešetaka, a njena podrška nikada nije izostala

Sin Snežane Đurišić imao burnu prošlost: Završio u zatvoru, pa promenio život iz korena (FOTO)
Copyright Snežana Đurišić Printscreen ,,Premijera"

Sin pevačice Snežane Đurišić, Marko Gvozdenović imao je buran život, zbog prestupa i krađa bio je privođen i hapšen, a poslednji put je to bilo 2019. godine kada je proveo tri meseca u zatvoru. Po izlasku rešio je da promeni život iz korena i posveti se svojoj porodici.

Iako je pravio velike greške u životu, pevačica mu nikada nije okrenula leđa, a Snežanina koleginica Lepa Lukić ističe da joj se Đurišićkin sin našao kad joj je bilo najteže.

– Marko je divan dečko. On mi se od svih sada najviše našao. Znam da je Snežana imala pre probleme sa njim. Neću da ulazim u to, ali vidim da je on dobar i odgovoran dečko. Radi u jednom restoranu na Belim vodama, u blizini mog stana. Nije mu teško da mi kupi namirnice. Ja pošaljem spisak Snežani, ona ga pozove i izdiktira mu šta mi treba – otkrila je Lepa za „Vip Svet” jednom prilikom.

Snežana Đurišić ATAImages/M. M.

– On dođe, donese mi, pita da li mi treba još nešto. Živi smo ljudi, ako je pre bio loš, ne mora da znači da će opet biti. Svi imamo drugu šansu u životu. Snežana je takva žena da ja nemam reči. Zaslužuje da budu srećni, da funckionišu kao majka i sin, jer znam koliko je osetljiva kad je on u pitanju. Znam koliko se davala i mučila da ga izvuče iz cele situacije i da reši sve probleme – dodala je Lepa za spomenuti medij.

Snežanin naslednik je pre nekoliko meseci otvoreno pričao o greškama iz prošlosti i odnosu sa majkom.

– Svaki čovek pogreši, pa tako i ja. Međutim, hvala bogu, imao sam prijatelje koji su mi pomogli da se vratim na pravi put. Ja se ne stidim posla koji radim. Pošteno zarađujem za život i porodicu. Iako sam mnogo grešio, majka je uvek bila uz mene. I sada me podržava, priča mi, savetuje i njoj sam najviše dužan za sve. Greške su tu da se isprave i nadam se da više nikad neću biti u situaciji u kojoj sam bio. Važno je ići pravim putem. Život je jedan, nema reprizu, ja sam naučio mnogo na svojim grešakama i sada idemo napred – rekao je Marko tad za „Kurir”.

Iako Đurišićka nije podržavala prestupe koje je njen sin pravio, ona ističe da će uvek biti uz njega da mu pomogne.

– Majka i sin ne mogu da budu u lošim odnosima. Ne želim da sa svojim sinom pričam putem medija jer imamo odličnu komunikaciju… Ono što vi mladi treba da znate, da majka i deca ne mogu da budu u lošim odnosima. Svaki trenutak koji možda liči na to je trenutna faza, ljuti, ne ljuti, i tako dalje – ispričala je Snežana Đurišić jednom prilikom za „Telegraf”.

Pročitajte još

Inače, pevačica osim sina Marka, ima i ćerku Maju koja likom i te kako podseća na majku. Ona je udata, ima dvoje dece i živi u Americi.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike