Kada je Danijela 2020. godine otkrila da je silovana, Lečić je govorio da sve treba da se ispita, a imao je mišljenje i o Miki Aleksiću

22.03.2021

12:29 >> 14:42

0

Glumac je istakao da ne podržava nasilje, a sada mu je koleginica uputila ozbiljne optužbe

Kada je Danijela 2020. godine otkrila da je silovana, Lečić je govorio da sve treba da se ispita, a imao je mišljenje i o Miki Aleksiću
Copyright Milan Maričić/ATAImages

Glumica Danijela Štajnfeld je u Višem javnom tužilaštu uz prisustvo advokata otkrila da ju je silovao zapravo glumac Branislav Lečić.

Povodom ovih navoda, oglasio se i glumac i istakao da su ovo ozbiljne optužbe, ali da ne želi da komentariše.

Kada je prvi put prošle godine glumica izjavila da ju je silovao moćnik filmske industrije, Branislav Lečić je imao komentar na to.

– Stvar mora biti dokazana i treba da se pokrene sudski proces. Sve što je doživela mlada koleginica je nedostojno i spada pod neku vrstu mobinga – rekao je Lečić ranije.

Stefan Tomašević/ATAImages

Osim toga, Lečić je imao komentar i kada je glumica Milena Radulović optužila sa seksulano uznemiravanje učitelja glume Miku Aleksića.

– Potpuno me šokorala priča moje mlade koleginice Milene Radulović, čije roditelje jako dobro znam. Moj sin Ivan i ćerka Ana bili godinu dana u školi Mike Aleksića, dok su bili mali. Samoinicijativno su odustali jer su mi rekli da se mnogo dere na njih! I Miku znam sa fakulteta. Ostao sam bez reči. Svako nasilje osuđujem i prezirem, a naročito prema ženama, o deci i da ne govorim. To ostavlja trajne posledice na život žrtve nasilja i drasticno menja pogled na svet! Silovanje je poniženje tela, duha, ličnosti i slobodne volje svakog od nas! Hrabre žene imate moju podršku. Borba je jedini odgovor – napisao je Lečić tada svom Fejsbuk nalogu.

Pročitajte još

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike