Manekenki nudili 60.000 evra da uništi brak Novaka Đokovića? Trebalo je da ga odvedem na intimno mesto i sve snimim!

22.03.2021

18:30 >> 19:41

0

Natalija Šćekić dobila je nepristojnu ponudu da zavede srpskog tenisera, ali je ona to odbila

Manekenki nudili 60.000 evra da uništi brak Novaka Đokovića? Trebalo je da ga odvedem na intimno mesto i sve snimim!
Copyright Foto: Profimedia

Srpska manekenka Natalija Šćekić otkrila je da je dobila veoma nepristoju ponudu kako bi upropastila brak najboljeg tenisera Novaka Đokovića. Naime, mladoj manekenki ponuđeno je 60 hiljada evra i luksuzno putovanje kako bi zavela Noleta.

Kako se navodi, manekenka je imala poslovni sastanak u Londonu, a neimenovani poznanik imao je nepristojnu ponudu za ovu plavušu.

Navodno, izvesni čovek koji je poznat po tome da je obavljao sumnjive poslove angažovan je da pronađe lepu i privlačnu devojku koja bi mogla da zavede Novaka i odvuče ga u krevet, a potom sve to i snimi. Za sve ovo, nepoznati muškarac je izabrao upravo Nataliju, koja je bila zgrožena kada je čula šta se od nje očekuje.

– Nazvao me čovek, on je iz Beograda i znam ga, mislila sam da je ozbiljan menadžer. Kad je zakazao sastanak, pomislila sam da me traži za ozbiljan posao, za preuzimanje oglasa ili za fotografisanje. Kad je razgovor započeo, kad mi je rekao plan, isprva sam pomislila da je to skrivena kamera, počela sam da se smejem. Činilo mi se kao šala, ali zapravo nije bila. Zaista su pripremali pakleni plan. Rečeno mi je da Novaka odvedem negde na intimno mesto i da sve to snimim – rekla je manekenka nedavno u intervjuu.

Novak i Jelena Đoković Profimedia

Atraktivna manekenka je odmah odbila ovu ponudu, bez obzira što bi, kako kaže, bila bogato nagrađena.

– Ponuda je bila od 50 do 60 hiljada evra i putovanje iz snova po mom izboru. Sve mi je to bilo uvredljivo. Nisam takva devojka, nisam sponzoruša ili prostitutka. Došlo mi je da ga polijem vodom, ali sam samo pokupila stvari i otišla. Mogu samo da zamislim šta bi se dogodilo da je takav snimak objavljen u javnosti. Nastao bi totalni haos. Đoković ne zaslužuje takve stvari i to nije fer prema njemu – rekla je Natalija u intervjuu za „Svet”, a prenose mediji.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike