Supruga Đorđa Davida proslavila rođendan! Roker joj uputio emotivnu poruku: Hvala ti što me trpiš sve ove godine (FOTO)

23.03.2021

06:31 >> 07:01

0

Sa Anom Mirčetić je već dugo u braku, a 2014. dobili su i naslednicu

Supruga Đorđa Davida proslavila rođendan! Roker joj uputio emotivnu poruku: Hvala ti što me trpiš sve ove godine (FOTO)
Copyright Đorđe David, Foto: 24sedam/ Goran Sivački

Ana Mirčetić i Đorđe David već dugo su u braku, a 2014. godine dobili su i ćerku Stašu. Roker je i te kako vezan za porodicu, koju retko kad eksponira, ali to ga nije zaustavilo da svojoj izabranici u okviru Instagram storija uputi emotivnu poruku i to u video formatu.

– Ljubavi, po ko zna koji put, hvala ti što imamo ovako zdravo dete kao to je Staša. Da je na ćaleta, to bi već bila ozbiljna frka. Hvala ti što me trpiš sve ove godine, što najveću podršku imam od tebe. Srećan ti rođendan, ljubim te, volim te i želim ti da budeš zdravija i dugovečnija nego ja, zbog Staše.

Đorđe David Instagram screenshot

– A ja sam veliki, pravi muškarac, zato što sam umeo Staši da odaberem pravu kevu – poručio je Đorđe David, pa poslao i poljubac voljenoj Ani.

Inače, njihova ljubavna priča privukla je posebnu pažju javnosti, pošto je roker objasnio da zbog određenih okolnosti, njih dvoje kao bračni par ne dele životni prostor.

– Ne živim sa porodicom, ja sam u jednom stanu, a Ana je sa detetom u drugom. Sa nama je sve u redu, suprugu volim najviše na svetu, ali zbog određenih životnih okolnosti, trenutno smo razdvojeni, dok ne rešim stambeno pitanje – ispričao je Đorđe za medije svojevremeno.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike