Tanja Savić otkrila detalje sudskog procesa: Nemam starateljstvo nad decom

23.03.2021

09:43

0

Pevačica je ispričala da joj borba i dalje predstoji, ali da je uspela da dokaže da su njeni sinovi ovde živeli, išli u školu, te da im je mesto u Srbiji

Tanja Savić otkrila detalje sudskog procesa: Nemam starateljstvo nad decom
Copyright Tanja Savić, ATA images

Tanja Savić uskoro će videti sinove Maksima i Đorđa nakon što ih je pre godinu dana otac Dušan Jovančević odveo u Australiju bez njenog znanja, ali je sada pojasnila šta se u njenu korist dogodilo na suđenju koje je održano onlajn.

– Zvanično sam dobila presudu da vratim decu. Nemam i dalje starateljstvo nad decom, to nije rešeno, moraćemo da se borimo iz Srbije za to. Presuda je samo donela tu odluku da deca treba da se vrate u Srbiju jer sam ja svim papirima dokazala da su deca živela ovde, da su imali boravak, da su se ovde školovala, da smo ovde više vremena provodili nego u Australiji – ispričala je Tanja.

– Čula sam se sa decom, zbunjeni su, bili su bez mene godinu dana, a sad znaju da će biti bez tate. To je prekretnica u našim životima koja je teška. Ne znam šta da pomislim. Jako mi je žao zbog sebičluka jednog roditelja, a to u ovom slučaju nisam ja. Ostvarila mi se velika želja za moj rođendan i ne postoji srećnija mama od mene. Još nemam mogućnost da zagrlim decu, biće to uskoro – dodala je Savićeva, a potom istakla da i dalje ima čitav spisak neostvarenih želja iako se najveća ostvarila.

– Imam želje, nisam sve ostvarila. Ipak, srećna sam žena jer me sitnice čine srećnom – zaključila je pevačica za extrafarm.hr.

pročitate još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike