Biljana Srbljanović stala u odbranu Danijele Štajnfeld: Svakom ko tvrdi da je to promocija, želim da mu se dogodi isto!

23.03.2021 | 12:21 >> 14:00

Autor: Nevena Mijušković

Ona je poručila da se iz sve snage suzdržava od komentara povodom priča javnosti da glumica tek sad iznosi optužbe na račun Branislava Lečića zbog pažnj

Copyright Biljana Srbljanović ATAImages

Danijela Štajnfeld je pred policijom i zamenikom višeg javnog tužioca u Beograd rekla da ju je silovao glumac Branislav Lečić.

Njeno priznanje poremetilo je javnost, a svoje mišljenje na društvenim mrežama iznela je i spisateljica Biljana Srbljanović. Ona je pružila podršku glumici tako što je napisala njeno ime i prezime, uz emotikone srca, pa onda poslala svima jasnu poruku:

– Uzdržavam se iz sve snage da svakom ko tvrdi da je ovo način da se Danijela “promoviše” poželim da mu se dogodi isti ovaj razlog za promociju – poručila je Srbljanovićeva.

Podsetimo, Lečić je negirao da je izvršio ovo krivično delo, tražeći šansu da se podvrgne poligrafskom ispitivanju.

– Koristim ovu priliku da obavestim kako nadležno tužilastvo, tako i javnost da apsolutno nemam šta da krijem, da nemam nameru da napuštam teritoriju Republike Srbije, i ovim putem molim nadležno tužilastvo i MUP Republike Srbije da mi se bez odlaganja uputi poziv radi saslušanja. Takođe, pod punom materijalnom i krivičnom odgovornošću, spreman sam da se podvrgnem poligrafskom ispitivanju na sva pitanja, uključujući pitanja o razgovoru sa Danijelom Štajnfeld koji je objavljen u pojedinim medijima – naveo je Branislav Lečić.

pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam