Nikad nisam bio agresivan ni prema jednoj ženi, naprotiv! Branislav Lečić ističe: Boriću se za istinu do kraja!

01.04.2021

15:10 >> 20:22

0

Glumac naglašava da tužilaštvu stoji na raspolaganju i to što pre, te i da je spreman na poligraf, u svako doba dana i noći

Nikad nisam bio agresivan ni prema jednoj ženi, naprotiv! Branislav Lečić ističe: Boriću se za istinu do kraja!
Copyright Miloš Tešić/ATAImages

Glumac Branislav Lečić, usred drame koja je nastala za priznanjem mlađe koleginice Danijele Štajnfeld da ju je silovao, naglašava da „nema suđenja prvo u medijima, pa onda u tužilaštvu”, te da će zato kasnije govoriti o svemu za javnost. Do tada, tužilaštvu je akonto svega na raspolaganju „i to što pre”, a takođe, spreman je i na poligraf „u svako doba dana i noći.

Pročitajte još:

– Posle toga, mediji mogu da me pitaju bilo šta, apsolutno nemam problem. Ali prvo tužilaštvo, pa sve ostalo. Ja ću se izboriti za istinu, od početka do kraja. Nema govora. Poštujem zakone ove države i državu kojoj pripadam, zato ću kasnije da pričam u javnosti – rekao je on za „Novosti”, pa nastavio: Nema suđenja prvo u medijima, pa onda u tužilaštvu. Naravno, tužilaštvu stojim na raspolaganju i to što pre. Isto tako, uvek sam spreman i za poligraf, u svako doba dana i noći. Reč je o odbrani moje ličnosti i koncepta sveta, jer ovo je atak na moj pogled na svet. Ja nikada nisam bio agresivan ni prema jednoj ženi. Naprotiv – zaključio je Lečić.

Glumac se, inače, danas oglasio saopštenjem povodom optužbi Štajnfeldove, da ju je silovao 2012. godine. Između ostalog, u njemu se navodi:

– Ja, Branislav Lečić iz Beograda, najodlučnije poričem bilo kakve optužbe koje su na moj račun iznete. Nikada u svom životu nisam počinio niti jedno krivično delo, a kamoli delo silovanja ili bilo koje njemu srodno ili slično delo! – stoji u Lečićevoj izjavi i dodaje se: Koristim ovu priliku da obavestim kako nadležno tužilaštvo, tako i javnost da apsolutno nemam šta da krijem, da nemam nameru da napuštam teritoriju Republike Srbije i ovim putem molim nadležno tužilastvo i MUP Republike Srbije da mi se bez odlaganja uputi poziv radi saslušanja.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike