Ovako su Jelena Karagić i Sloba Vasić dali ćerki ime! Na taj dan smo saznali za trudnoću: Kao da je bilo suđeno!

23.03.2021

17:18

0

Autor: M. Gudžulić

Tokom devojčicinog prvog pojavljivanja na televiziji, ponosni tata je brojne detalje izneo u javnost

Ovako su Jelena Karagić i Sloba Vasić dali ćerki ime! Na taj dan smo saznali za trudnoću: Kao da je bilo suđeno!
Sloba Vasić Instagram screenshot

Jelena Lela Karagić i Sloba Vasić nedavno su postali roditelji devojčice, kojoj su dali ime Marija.

– Moram reći da smo na Ognjenu Mariju saznali da je Jelena trudna, njena pokojna baka zove se Marija, moja majka se tako zove, jednoglasno smo bili za to. Svako ime je za mene lepo, a zavisi šta se kome dopada – otkrio je pevač tokom ćerkinog prvog televizijskog pojavljivanja, na „Kuriru”, pa nastavio o tome koliko je maštao da postane otac: Zaista sam presrećan, maštao sam o tome da budem otac. Kada vidim to dete, prođe me i to što ne spavam i sve. Meni nije teško, ali biće prilike da se umorim. Neprospavane noći smo već imali, devojčica nam se budi često, ali to je normalno.

Marija, ćerka Slobe Vasića screenshot ,,Kurir” TV

Marijin dolazak u porodični dom sve je, kaže, i te kako usrećio.

– Kod nas se svakodnevno slavi, imamo i goste, volimo da obeležimo. Nije bilo nešto specijalno zbog mera koje su aktivne, ne bi se trebalo igrati sa tim, posebno zbog moje supruge i deteta. Koliko se moglo smo slavili, bile su sve pesme vezane za ćerku… Jedva sam čekao da dođu kući i da sve bude okej. Desila se žutica koju je moja ćerka dobila, pa je morala da ostane malo duže. Bio sam tužan zbog toga što ne izlaze.

Na društvenim mrežama ima raznih komentara, ali Sloba se na one loše gotovo i ne obazire.

– Ima raznih komentara, preovladava da je sve predivno, a ima i tih da kažu da sam papučar, na to se ne obazirem. Smatram da ako postoji ljubav da treba i da se pokaže. U svemu tome ja ne preterujem, jer je stvarno tako. Svoju Jelenu obožavam i nemam problem to da kažem, a ne razmišljam da li se to nekome sviđa ili ne.

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi